Raundas Gręžimo 5D Raundas Gręžimo 5D Raundas Gręžimo 5D Raundas Gręžimo 5D Raundas Gręžimo 5D Raundas Gręžimo 5D

Raundas Gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos Povas Diamond Siuvinėjimo Kryželiu Gyvūnų Nuotraukas, kalnų krištolas, Deimantas Mozaikos Namų Dekoro

€4.58 €3.30
Yra sandėlyje
w29616

Rėmas: No
Naudoti: Namų Ūkio Pagrindai/Apdaila
Rombo Formos: Aikštė
Stilius: Modernus
Išorinės Pakuotės: POPIERINIS MAIŠELIS
Rinkinys Tipas: Taip
Modelio Tipas: Gyvūnų
Spalvų skaičius: 30-45
Užbaigimas: Nebaigti,Reikia jūsų Rankų darbo
Prekės Pavadinimas: GLymg
Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
Medžiaga: Derva
Forma: Butas
Įklijavimo Srityje: Pilnas
Įrankiai: Geležies tweezer,Plastikinis Rašiklis,Molio,Plastiko dėklas
Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)

  • Aš 45233

    Amatų paroda

    Naujos kartos nurodė, grąžtai su subtilus spalvų, jokio blukimo, ir mirgančiais vaizdais.

    Būtent atspausdinta drobė, aukštos raiškos spausdinimas.

    Sukurta dervos gręžimo bruožų, su gero sukibimo ir anti-bounce.

    Tinkas rodyti

    Diamond tapybos etapai

    Prieš jums mokėjimo sistemą, atidžiai perskaitykite šias turinys kruopščiai, ji bus jums garantuoti, kad gauti laimingas apsipirkti.

    1.Transportas: Mūsų prekės yra iš žemyninės Kinijos.Po savo sėkmingą mokėjimo, mes pristatysime prekes per 5-7 darbo dienas, savo prekes paprastai atvyksta į 7 iki 50 darbo dienų.Retais atvejais, tai gali atidėti, kuri priklauso nuo oro sąlygų ir išlaikyti greitį savo šalyje ir prekių.Kai prekės išsiųstus, mes aktyviai sekti savo krovinių vežimo narė.Mes paprastai naudoti China Post mažas paketas už savo transportu, esant įprastoms aplinkybėms, prekės bus pristatytos per 15-30 dienų.Tačiau yra ir kitų atvejų gali būti atidėtas, pavyzdžiui, blogo oro vėluoja atvykimo į jūsų šalį ir pašto sistema vėlavimą, išsiuntimo vietos pašto ir pan.Todėl, Kinijos Pašto siuntų pristatymo laikas yra daugiau kaip 50 dienų.

    2.Aptarnavimas po pardavimo, Kad visas prekes mes parduodame, yra tikrinami labai griežtai.Jei radote zhe prekes gavote yra kokybės problemų(ne dirbtinis žalą) su 3 dienas.Prašome fotografuoti ir susisiekti su mumis.Mes pakeisime ar grąžinsime jums.

    3. Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo prekes,prašome pateikti mums postive atsiliepimų.Jei esate nepatenkintas prekės,prašome susisiekti su mumis.mes galime išspręsti bet kokį ginčą su jumis, o ne pateikti neigiamus atsiliepimus www.eatin.lt.Manome, kad problema nėra problema, labai pagrindus arti,oi!e o, labai Ačiū.

    51 Rekomenduojama produktus parduoti kaip karšto papločiai

    Žymos: diamond tapybos sąsiuvinis povas, diamond tapybos turas povas, diamond tapybos naujovė povas, diamond tapybos povas homfun, diamond tapybos povas romos, diamond tapybos povas animacinių filmų, diamond tapybos kristalų povas, goang diamond tapybos povas, tapyba povas deimantai, diamond žuvų tapybos povas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai