Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė

Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo virtuvės mat kartu įrašas kilimėlis miegamasis ilgos lovos antklodė

€22.73 €13.64
Yra sandėlyje
w2844

Dizainas: Persų
Medžiaga: Poliesterio Pluošto (poliesterio)
Kilmės: KN(Kilmės)
Audinio Kartus Sudedamoji Dalis Turinys: 100
Spausdinti Logotipą: Gali
Antklodė kategorija: Grindų Kilimėliai
Audinio Smulkios Sudedamosios Dalys: Poliesterio Pluošto (poliesterio)
Amžiaus Grupė: Suaugusieji
procesas: Mašina Austi
Kategorijos: Kilimai/Dembliai
Technics: Audimo staklės
Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
Modelio Tipas: Pledas
Taikomas Vietos: Kita/Kita
Custom Tvarkymo: Is
Formos: Stačiakampis
Naudoti: Namuose
Funkcija: Anti-Slydimo
ŠALTINIS Kategorijos: Gatavo Produkto
Audinio Pagrindinė Sudedamoji Dalis Turinys: 100%
spalva klasifikacija: Įvairių spalvų
Valymo Tipas: Mašina Galima Skalbti
Stilius: Nacionalinės Stilius
Pardavimo režimas: Baigė Kilimas (Yuan/Blokuoti)
Modelio Numeris: Kita
Taikymo Atvejais: Namuose
Audinio Pagrindinis Komponentas: Poliesterio Pluošto (poliesterio)
modelis: Grotelės

  • Mados raudonos-rudos spalvos, ažūriniai susiuvimo ilgai antklodė virtuvės kilimėlis įrašas kilimėlis neslidus kilimėlis pėdų miegamojo lovos antklodė užsakymą

    pastaba:

    1. Dėl ilgio apribojimas logistikos įmonė, didesnių kilimai bus supakuotas sulankstyti taip, kad ten bus raukšles.Bet būkite tikri, jūs galite vaikščioti arba naudoti sunkius daiktus už tam tikrą laikotarpį, ir raukšles išnyks laikui bėgant.

    2. Dėl to, kad produktas nuorodą nuotraukos yra puikūs vaizdai, spalvos kilimas bus pakeisti dėl fotografavimo kampo ir aplinkinių šviesos, ir ten bus keletas spalvų skirtumas su faktine kilimas.Prašau atleisk man, ačiū!

    3. Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida 1-3 cm.

    4. Modelis ir spalva iš apačios, neslidžia klijai ir krašto apvadu bus išsiųsta atsitiktine tvarka.Nr. pavadinimas yra priimtinas.Ačiū.

    Jei kilimas yra defektų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes atsiųsime jums naują el. paštu arba grąžinti pinigus.Prašau atleisk man, ačiū!

    Ką Reikia Žinoti Prieš Pirkdami:

    Spalva apačioje ir neslidus taškeliais, priklausys nuo kiekvienos partijos.Apačioje paprastai yra padalintas į įvairių spalvų, tokių kaip juoda ir balta.Punktyrinė modelis yra visiškai taškus, slyvų žiedų ir kitų formų.Bet paviršiaus modelis yra modelis ir modelio Ten bus šiek tiek skiriasi atsižvelgiant į jų dydį.Jei nėra ypatingi reikalavimai, mes jį priderinti pagal grožį modelis.

    Spalvos apvadu juostos juoda, rožinė, pilka, ruda ir pan., be specialūs reikalavimai, paprastai juodos spalvos apvadu.Jei yra spalvos apvadu, bendrauti su klientais, paslaugų ir pastabas.Yra taip pat paprasta siūlės, paprasta balta linija siūlės yra graži ir turtinga, neturi įtakos bendras poveikis, pirkėjams reikia, atkreipkite dėmesį į paprastą siūlę.

    Dėl tam tikrų susitraukimo žaliavų, gamybos proceso metu, plius visi rankinis pjovimo ir siuvimo, yra tam tikro dydžio klaidų.Mažas dydis yra apie 1-2cm, ir didesnio dydžio klaidų gali būti santykinai daugiau, tačiau jie bandys juos kontroliuoti.Per standartinių, ypač pritaikyti didelio dydžio, klaida apie 5cm didelio dydžio 3-4 metrų yra standartinių.Jeigu pirkėjo dydžio reikalavimai yra 100% tiksli, prašome fotografuoti, atsargiai, arba kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą, kad pamatyti, jei pirkėjo specialių dydžio reikalavimai gali būti įvykdyti.Mūsų parduotuvėje stengiasi patenkinti specialių dydžio reikalavimus svečiai.

    Dėl skirtingų kompiuterio ekranų, spalva turės tam tikrą intervalą klaidų, bet mūsų parduotuvėje bando sumažinti spalvų skirtumas.

    Žymos: kilimų klasikinis kambarį, kiliminė danga, virtuvė, kilimėlis raudonas, lentelėje kilimėlis 120cm, virtuvės maišytuvas, ama raudonas kilimas, pouf išmatose, pagalvėlė kiaušinių, tinka kilimėlis, durų kilimėlis raudonas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai