20PCS 2.54 mm Pin Header Jungtis 1x40P 15mm Vienos Eilės Vyrų Lūžus Paties Ilgio Aukso Pin Rosh 20PCS 2.54 mm Pin Header Jungtis 1x40P 15mm Vienos Eilės Vyrų Lūžus Paties Ilgio Aukso Pin Rosh 20PCS 2.54 mm Pin Header Jungtis 1x40P 15mm Vienos Eilės Vyrų Lūžus Paties Ilgio Aukso Pin Rosh 20PCS 2.54 mm Pin Header Jungtis 1x40P 15mm Vienos Eilės Vyrų Lūžus Paties Ilgio Aukso Pin Rosh

20PCS 2.54 mm Pin Header Jungtis 1x40P 15mm Vienos Eilės Vyrų Lūžus Paties Ilgio Aukso Pin Rosh

€5.04
Yra sandėlyje
w28168

Modelio Numeris: 2.54 mm 15 mm paties ilgio

  • Apie Laivybos

    1. Pirkėjas įsitikinkite, kad palikti tikslus Adresas, Pašto Kodą, Telefono Numerį.(Vardas, pavardė pirkėjų iš Rusijos)

    2. Po pristatymo laikas, kai kuriose šalyse.Tai yra tik numatomas, nėra garantuotas.Nes žiemos sezonas, kai kurios sritys gali atvykti lėčiau, tikimės jūsų supratimo, kad.

    JAV: 10-39 darbo dienų.

    Kanada: 15-55 darbo dienų.

    Europos Šalyje: 15-55 darbo dienų.

    Kitos Šalys: 15-55 darbo dienų.

    3. Jei u reikia greičiau laivybos metodą, kaip DHL ir laivybos mokestis mes parodyta puslapyje yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis.Mes patikrinti svoris vėl ir duoti jums labai gera kaina, laivybos mokestis.

    4. Jei jūsų siuntinius nepasiekia ilgą laiką, mes rekomenduojame jums patikrinti į vietinį pašto skyrių.O taip pat gali susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą metu.Tiesiog nereikia pateikti ginčą dėl jav lengvai!Jokių problemų, mes, be abejo, padėti u ir suteikti jums priimtino sprendimo.Nesijaudinkite!Apie Prekės

    1. Jei jums reikia datasheet mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis, mes atsiųsime u artimiausiu metu.

    2. Jei turite daug daiktų, nori pirkti, galite atsiųsti mums sąraše.Ir mes suteiksime u kaina į vieną ar dvi dienas.

    3. Jei u pirkti didelis kiekis, taip pat galite susisiekti su mumis urmu kaina.Paprastai urmu kaina yra daug mažesnė nei kaina, kurią mes parodyta psl.Ačiū.

    Apie Atsiliepimą

    Mes mokame labai dėmesį į kiekvieną laišką, ir kiekvieną komentarą, iš jūsų.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, mes tikrai vertiname tai.Ačiū!

    Taip pat, jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti atsiliepimus.Mes, be abejo, suteikti u geriausią rezoliuciją.Nesijaudinkite!

    Žymos: dragon europoje statula, eva 60x60 gumos kilimėlis, diamond vienaragis visiškai, draugai teminius kortelės, punktyras sąsiuvinis 5vnt, vaikų megztinis vaivorykštė, ford focos klavišą dangtis, kalėdų lighs mergina, endescop kamera 25 m.

  • Atsiliepimai (1)

    • Nicht10da

      Everything OK

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai