YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana

YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Diena Dovana

€43.65 €24.45
Yra sandėlyje
w27354

Stilius: Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai
Prekės Pavadinimas: YO CHO
spalva: rožinė ,raudona,mėlyna,juoda,violetinė,,,,daugiau spalvų
Aprašymas: Vestuvių/Home/Hotel/Šalis/Biuras/Kambarys/Gard dekoracijas ir t.t.
amatų: Handmake
Klasifikacija: Džiovintos Gėlės
Funkcija: aukštos kokybės ir gražus,mados
kilmės vieta: Žemyninė Kinija
Pavadinimas: Nemirtingas gėlių stiklo rose dovana motinos meilužis ir draugai
Taikoma scena: Vestuvių Sienų Papuošimai, Perkelti Dovanos, Šeimos Papuošalai
Festivaliai: Thanksdiving,Valentino diena,Chrismas,naujieji Metai,Hallowen,Motinos diena
Gėlių Stilius: Gėlių Bonsai
Naudoti: "PASIDARYK pats" vestuvės/šalis/home/hotel/Kalėdų/Stalo Apdailos Reikmenys
Medžiaga: Nemirtingas gėlių +Stiklas Dangtis
Proga: Valentino Dieną
Forma: vestuvių, džiaugtis ir dovanos
Tipas: Rožė
Modelio Numeris: gražus Nemirtingas gėlių, rožių, gėlių 17186

  • YO CHO 1pc Stiklo danga, Švieži, Konservuoti Gėlė Rožė Spygliuota Rožių Flores Vestuvės Santuoka Namuose Šalis Dekoro Valentino Dienos Dovana Šiltas Patarimai 1. Nekilnojamojo spalvos elementai gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ar silpna ryškumo 2. Mažas nuokrypis matavimo nėra.

    Pavadinimas: Amžinai Rožių Gėlių Nemirtingas Šviežia Rose

    Medžiaga: Stiklas, Dangtis +Nemirtingas Gėlių

    Savybės:

    1. Prekės Konservuoti Rožių Žiedų yra pagamintas iš aukščiausios rose medžiaga, aukštos klasės gėlių ir puikios aiškumo stiklo, ir sumaniai technikas.

    2. Ryškių spalvų, niekada nudžiūvo, gėlės, ilgas gyvenimas.

    3. Kitą prasmę, įvairių spalvų, prasmingiau

    4. Geriausias pasirinkimas atostogų dovanos

    5. Naudojimas: Valentino Diena, šventė, dovanos ir pan.

    Kaip prižiūrėti:

    1. Saugokite Konservuoti Švieži Rožių Gėlių perkaito, ar stipri, šviesi aplinka

    2. Nemirtingas gėlės yra labai subtilus.Nereikia dažnai jį liesti.

    3. Ne laistyti, arba vieta, Gėlių Konservuoti Rožės pagal saulės tiesiogiai.

    4. Jei yra dulkių Gėlių, Konservuoti kitais būdais, gali naudoti orapūtės smūgis šiek tiek su šalto oro.

    5. Saugokite, gėlės į oro ilgą laiką, jei yra sunkiųjų drėgmė.gražus Nemirtingas gėlės rožės gėlių kolbos dydis su dovanų dėžutė, Jei jums reikia bet kokios kitos spalvos, spalvų kortelės, prašome susisiekti su mumis.išsamiau

    Apie gaminį Rankomis pagamintų produktų---visi produktai mūsų parduotuvėje yra pagaminti rankomis, tai yra neišvengiama, kad kai kurie unsatisfaction.Bet mes tikimės, kad galime susitikti saulėtą ir turtinga klientų, patys kaip ir jūs su mūsų nuoširdi šypsena.

    Dirbtinė gėlė----gėlių galvos arba lapų gali nukristi arba būti išspaustas transportavimo metu, ir tai nepriklauso kokybės problema.Jūs galite atgauti gėlių formos su plaukų džiovintuvu arba karšto garo.

    Gaminio dydis ------visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, kai kurios klaidos gali egzistuoti.Mes pasistengsime, kad siauras per 1-3cm.Dėl skirtingų elastingumą gėlių medžiagų, dydžio paklaida gali būti didelis.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

    Spalva skirtumas-----visi produktai yra fotografuotas nuo realių objektų; mes stengiamės parodyti savo tikrąją spalvą.Kai kurios nuotraukos gali pateikti įvairių spalvų, kaip skirtingų fotografavimo šviesos, aplinkos šviesos ar stebi, ir tai yra gamtos požymius.Dėkojame už jūsų supratimą, jei jis turi spalvų skirtumus.Jei turite omenyje šiuos klausimus, prašome užsakymą kruopščiai.Pavyzdžiai nuoroda 01 Priemonė aukščio gėlė, Kai įdėjimas, patartina, kad įdėti šakojasi vietą apsistoti pačiame lygyje arba šiek tiek aukščiau butelį burną. 02 Lenkimo arba sumažinti Alkūnė apatinė dalis gėlių lazdele reguliuoti savo visą aukštį, arba tiesiog supjaustyti juos. 03 organizuoti gėlių vainikėlis ir lapų Dėl suspaudus transportavimo metu, corolla turi būti purus ir koreguoti savo kryptį, lazdele gėlių turėtų būti vertikali, ir reguliuoti savo vietos, kad visa gėlė atrodo daugiau gamtos. 04 Organizuoti įsakymu Įdėti įrengtas gėlių į vazą, po vieną.Jei yra daugiau gėlės, mes rekomenduojame įterpti vieną po apdailos viena kategorija. 05 Pasirūpinti dar kartą Suorganizuoti vieta ir kryptis gėlių galvos, koreguoti gradientas puokštė, kol ji pristato patenkintas laikysena.

    1.Jūs patenkinamas yra tik mūsų prsuit.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

    2.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu. 3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti,mes jums išspręsti visas problemas su jumis.

    Transportuojant, kai kurių mažų problemų, tokių kaip deformacijos yra neišvengiamas.Čia yra keletas patarimų, kaip susigrąžinti deformacijos vežimo procese.

    1. Kai puokštė yra vežamos, filialų ir paprastai uždarytas sumažinti erdvę.Gavęs prekes, prašome lėtai skleisti šakų išvežimas ir prisitaikyti prie narė, jūsų nuomone, yra labiausiai natūralus.

    2. Jei išspaudimo deformacijos yra susiduriama vežant normaliomis aplinkybėmis, šakos ir lapai gali būti šiek tiek pakoreguoti atkurti natūralus.Gėlė yra deformuotas ekstruzijos būdu, kuris gali naudoti karšto vandens garų fumiguoti juos koreguoti, tegul medžiagos tampa šlapias ir minkštas, ir raukšlės išnyksta ir nusausinkite.Šis metodas yra bendras atkurti bet viena iš šilko gėlės.

    3.kas daugiau, plaukų džiovintuvas, yra taip pat geras būdas atkurti deformacijos ekstruzijos būdu.Pučia plaukų džiovintuvas, yra palankesni plastiškumą.

    4.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan.,

    spalva nuotraukoje gali skirtis nuo faktinio elemento.prašome atsižvelgti į mūsų spalvų aprašymas nuoroda.

    Žymos: forever rose stiklo, mažos konservuotos gėlės, kvepalų kelionės, konservuotos gėlės žolė, konservuoti laukinės gėlės, platinum silver, nagų stuff, gėlių stiklinis vamzdelis, kyla konservuotos gėlės, stiklo rose.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai