Kamera Drone Priedai Kamera Drone Priedai Kamera Drone Priedai

Kamera Drone Priedai "Pasidaryk pats" Tranų Profesinės Quadcopter Hexacopter Octocopter Rėmo Dalys Pūga 22mm Vamzdžių Lankstymo Porankis Mount

€8.70 €7.91
Yra sandėlyje
w27220

Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
Modelio Numeris: D22
Techniniai parametrai: KV1100
Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Nuotolinio Valdymo Pultelis
Įrankis Prekes: Asamblėjos Kategorija
Medžiaga: Metalo
Prekės Pavadinimas: TARO-RC
Atnaujinti Dalys/Priedai: Rėmas
RC Dalys ir Acc: Jungtys/Laidai

  • Mes naudojame www.eatin.lt standartinis pristatymas Saugiai ir greitai Visos pakuotės gali stebėjimo.pakuotės prarado gali grąžinti ir Reikalauti demage !

    1 užsakymo sąraše

    Tipo, kai vamzdis arm darbo(ne sofos) rankos Lygiagrečiai žemės, B tipo, kai vamzdis arm darbo(ne sofos) rankos ne Lygiagrečiai žemės turi 5 5 laipsnių kampas

    Pavadinimas :D22 Metalo Skėtis-tipo Lankstymo Dalys Drone V1/V3 spalva :Juoda medžiaga :Metalo Dydis :žr. paveikslėlį pūtė Svoris :55g/pic(V1) 60g/pic(V3) Naudoti :22 mm išorinio skersmens Anglies pluošto vamzdelio Drone ranka

    Spauskite ant kategorijos įrašas žemiau ir rasti kitų produktų jums reikia

    1. Mes priimame Alipay, "Western Union", TT.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo perdirbėjai.

    2, jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite keletą minučių, tada vėl mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

    3, gausime mokėjimo per 3 darbo dienas po prekių pristatymo.Mes atsiųsime jūsų išvykimo adresą, įsitikinkite, ar jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis.

    1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

    2. Užsakymo apdorojimo po apmokėjimo.

    Trys.Mes tik patvirtinti užsakymą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    4. Rodomas vaizdas yra ne faktinė projekto, nuoroda tik.

    5. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei nenorite gauti jūsų mokėjimą per 30 dienų nuo siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl skirtingų inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų turimą sandėlį, greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinti jį į 30 dienos data.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema grąžinti pinigus ar pakeisti.Ne išimtis!

    2. Visus grąžina turi būti originalioje pakuotėje, turi pateikti transporto sekimo numerį, jav, grįžti konkrečios priežasties, ir jums #.

    Mes išlaikyti aukštą kompetencijos centrus, siekiame 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir tada mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

    Jei mes nežinome, šių problemų, mes negalėsime jas išspręsti!

    Kaip susisiekti su mumis:

    Jeigu jums iškilo klausimų apie šią prekę, prašau, duokite man žinią arba "dabar kreiptis", naudojant kairiajame viršutiniame meniu šio puslapio.Ačiū

    Žymos: rėmas octocopter, pramonės vaizdo kameros rankos, taro 600 hexacopter, 450 lankstymo quadcopter frame, taro quadcopter frame full, kameros tvirtinimas drone, fpv lankstymo quadcopter frame, jjrc taro hexacopter, dviračių rankos, drone octocopter.

  • Atsiliepimai (1)

    • Maltsevpavel2010

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai