Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti

Daugiafunkcis DSLR Fotoaparato priedai, Peties dirželis, Mados šilko skara, 12 spalvų, balti

€14.06
Yra sandėlyje
w26938

Naudojimas: Kaklo
Prekės Pavadinimas: GGS

  • Tai ne paprastas parduotuvės!

    Esame atsakingi už kokybės kiekvieną gaminį, mes parduodame, nes mes rekomenduojame jums po kruopščiai atrinkti ir palyginimas.

    Mes garantuojame, kad jei yra kokybės problemų prekės gausite, mes suteikiame jums prekes nemokamai ir grąžinamoji išmoka visą išmoką, kai jie yra patikrinta ir patvirtinta.

    Be to, mes pasirengę kai kurie profesionalūs ir mąstantis pasiūlymus, kaip nurodyta toliau, ir tikiuosi, jūs galite ją perskaitykite prieš jums padaryti dicision.Manau, mums, jie padės jums daug.

    Trijų tipiškų klaidų perkant fotoaparatą, dirželiai:

    1. Patikėti brangią kamerą prie "virvės" verta tik keletą dolerių!

    Jūs gaunate tai, ką jums sumokėti.Tiesiog, kaip jums įsigyti labiausiai prabangus automobilis, bet tik pasipildyti degalų žemiausios kokybės alyvos į jį.Tai padės gerokai padidinti rizikos naudojant savo fotoaparatą, ir nuostoliai būtų svarbesni pelnas.Be to, daug pigūs dirželiai neturi realaus "apkrovos mažinimo sistema" ne visi, kurie smarkiai padidinti naštą ir kenkia jūsų sveikatai.

    2. Negali atsižvelgti į tai, kad nepatogumų sukelia fotoaparato kratyti, o aplinkinius.

    Įsivaizduokite, kaip fotoaparatą ant peties siūbuojant į kairę ir į dešinę, reaguodama į pažeidimo sunkumą, kai reikia važiuoti ar lipti.Net jei jūs einate į miestą, kai pasviręs žemyn arba tiesiog pagreitinti, fotoaparatas sūpynės aplink kaip sūpynės, nuolat pēršana savo kūną.Atrodo, kad jums priminti, prašome apsaugoti mane, mano brangusis!

    3. Trūksta sąmoningumo "greitai šaudyti" funkcija fotoaparato dirželiai.

    Daugelis vartotojų turi būti susidūrė su tokia situacija: veido trumpalaikis nuostabią akimirką, kai fotoaparatas yra ne pasirengę, ir nuostabus praėjo.Ji yra tokia, gaila, kad ne vartotojai nori susitikti su ja.Taigi, kai jūs perkate fotoaparato dirželis, prašome apsvarstyti, ar jums reikia partnerio, kuris tikrai gali padėti jums "atkreipti ginklą greitai"?

    Kaip pasirinkti tinkamus fotoaparato juostelės?

    1. Padalinus tipas: rankiniai likvidavimo, vienos peties ir dukart peties.

    a) Ranka likvidavimo fotoaparatas dirželis tinka lengvas micro SLR.Tai daugiausia laikinai naudoti apsaugoti fotoaparatą nuo slydimo fotografavimo metu, kurie suteikia mažiau apsaugos kameros.

    b) Vienas pečių, fotoaparato dirželis gali būti naudojamas sunkesnis SLR.Veiksminga apkrovos mažinimo sistema padės sumažinti pečių naštos, ir jis yra tinkamas fotografuoti su ilgu metu.Tačiau būkite atsargūs, kad pakabinti ant kaklo, nes ilgainiui kabinti bus padidinti gimdos kaklelio ligų.

    c) du kartus peties fotoaparatas dirželis gali būti įrengtos dvi sunkesni Slr, kaip reikalaujama.Ji leidžia greitai persijungti tarp dviejų lęšių, taupyti laiką keičiant lęšius ar kameros.Tuo tarpu, ji gali subalansuoti kairės ir dešinės, ir padaryti įstaigų jaustųsi patogiai.

    2. Padalintas pagal funkciją: paprasta kabo tipas, sustiprintas kabinti tipo, greito šaudymo tipas, greito fotografavimo & fiksavimo tipas.

    a) Paprasta kabo tipas, be ir fiksavimo įranga, tiesiog laikina virvelę ar diržo.

    b) Sustiprintas kabinti tipo bus simboliškai įtraukti stabilumo diržas pažastų, bet tai tik padidina stabilumą, dirželiai pati, o ne fotoaparatas.Be to, jis negali pasiekti greitai šaudyti funkcija, ir jūs turite reguliuoti ilgį rankiniu būdu.

    c) Greito fotografavimo tipo su puse-suvynioti diržas, kuris gali padėti nustatyti fotoaparato į sagtį taip, kad kamerą būtų galima greičiau ištraukti.Toks diržas tinka patalpų šaudymo su mažesnio dydžio, SLR, ir ne tinka lauko arba sportinį šaudymą, ypač jei naudojate didesnio fotoaparato ar objektyvo.

    d) greitas fotografavimas & fiksavimo tipas turi dvi funkcijas fotoaparato padėties fiksavimo ir greito fotografavimo.Ji labiau tinka lauko šaudymo iš įvairių scenų, kurios gali išlaisvinti savo rankas ir suteikti kamera su reikiamomis apsaugos, ir suvokti, greitai šaudyti, bet nuostabią akimirką.

    Ką mes suteikti jums dabar?

    Vienos pečių fotoaparato dirželis, kurie yra pagaminti iš kokybės šilko, turi daug įvairių paskirčių.

    Vienos pečių fotoaparatas dirželis su vidutinio apkrovos mažinimo funkcija, kuri tinka trumpą laiką ir mažiau juda fotografavimo.

    Vienos pečių fotoaparatas dirželis yra lankstūs ir patenkinti daugiau scenarijai.

    Aprašymas duomenys

    Tikrasis Scenos Nuotraukas

    Mano draugai, kai jūs patenkinti visus klausimus, nesijaudinkite, čia yra mūsų klientų aptarnavimo procesą.

    1. Jei negavote prekės ilgą laiką prašome patikrinti, logistikos laiko ir suteikite mums savo nuomonę, mes galime jums padėti. 2. Jei paketas, kurį gavo nėra pažeistas, prašome prisijungti dėl logistikos sąrašą patvirtinti. 3. Jei paketas, kurį gavo sugadintas ar pastebėsite kokių nors problemų, prašome fotografuoti vietoje, kaip įrodymų ir susisiekite su mumis tuo metu, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti visas problemas.

    Žymos: tripie nikon priedai, alca fotoaparatas, diržo kamera, vyrai fotoaparato kuprinė, dslr fotoaparato priedai nuotolinis, 40 megapikselių kamera, off white riem, offwhite dirželis, dslr dirželis, off whitr.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai