3.5

3.5" Samsung " DUETŲ Jaunų 2 Duetų G130H G130 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Jutiklis Pakeitimo

€4.96
Yra sandėlyje
w26736

Dydis: 3.5 inch
Medžiaga: IPS
QC: AAA Klasės Išbandyti Vieną
Suderinamos Prekės: "Samsung"
kilmės vieta: Guangdong, Kinija(Mainlan
Ekrano Rezoliucija: 800x480
spalva: Juoda Balta
Tipas: Lcd ekranas
Ekranas: > 3"
Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
Suderinama Modelis: Už G130H G130
Kokybė: AAAAA+++ Kokybė
Modelio Numeris: "Samsung G130
Prekės Būklė: Naujas
LCD Kit: Taip
Prekės Pavadinimas: felfial
LCD: Už G130H G130

  • Dėmesio:

    Prašome prisiminti, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti.Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.taigi, kai LCD buvo įdiegta , bet kokią žalą žmogaus veiklos sukeltos priežastys, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

    Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man video, kuris rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.

    Jei jūs neturite tikri, kad jūs galite ją įdiegti,pasirinkite ekrano rėmas,lengva įdiegti,arba imtis ekraną savo vietos remonto centras paprašyti įdiegti.

    Dėmesio: Prašome prisiminti, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti.Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.taigi, kai LCD buvo įdiegta , bet kokią žalą žmogaus veiklos sukeltos priežastys, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

    Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man video, kuris rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.

    Žymos: PADENGTI, galaxy s duos 2 ekranas ir lcd, "samsung" s7 duetų ekranas, kūno touch, kristalai lcd samsung, "samsung" ekranas, samsung galaxu s7 ekranas, infraraudonųjų spindulių sensoriniu, j4 jutiklis, rodyti "samsung".

  • Atsiliepimai (1)

    • Mari St 89

      לא קיבלתי את המוצר רק כסף

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai