Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro

Paukščių Lesyklėlę Metalo Balkonų Paukščių Maisto Dozatorius Kabinti Laukinių Paukščių Lesyklėlę su pakabinimo Žiedas, vidaus, Lauko, Sodo Kieme Dekoro

€8.73 €5.94
Yra sandėlyje
w26618

Medžiaga: Kita
Funkcija: Automatinė

  • Kulka Taškų:

    1、Patvarus Metalas: Šis paukštis tiektuvą yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo.Ir funkcijos sustiprintos metalo viršuje ir apačioje, ir tai nėra lengva būti senėjimo, kuris yra stiprus ir ilgalaikis, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

    2、Ventiliacijos Sistema: vielinio tinklo vamzdis leidžia drėgmės ir karšto oro bus įvykdyta, ir paukščių maistas yra šviežias ir pritraukia vis daugiau laukinių paukščių.Paukščiai gali peck maisto iš protingą skylę šone ir paramos paukščių buveinių.

    3、Kabinti Žiedas: Šis paukštis tiektuvą funkcijos kabinti žiedas lengvai kabinti arba vykdo, todėl jūs galite pakabinti lesyklėlę tvirtai ten, kur jis gali jai pritarti.

    4、Lengva, Maisto produktų papildymas: Šis paukštis maisto yra lengva užpildyti, o viršuje dangtelis yra nuimamas, ir atidaryti finansuojančiojo daro tai lengva jums stebėti vidaus maisto papildyti sėklos laiku.

    5、Pločio Paskirtis: Šis paukštis tiektuvą, tinka naudoti lauko sąlygomis, jūs galite lengvai pašarų augintinių ar laukinių paukščių, ir žiūrėti, laisvalaikio popietę.

    Specifikacijas(apie):

    Pavadinimas: Lauko Paukščių Lesyklėlę

    Medžiaga: metalas

    Dydis: skersmuo - 10CM/3.94 tam, aukštis - 22CM/8.66 į

    Svoris: 300g

    Medžiaga: metalo dažai

    Naudojimas: lauko, gatvės, parko, balkono ir kt.

    Įpakavimas: dėžutės

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Paukščių Lesyklėlę

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    Žymos: narvas plastiko, paukščių lesyklėlę lauko, papūga virvė, finansuojantysis žuvys, paukščių narvas gėrimas, finansuojantysis voverė, finansuojantysis, miršta paukščiai, lauko paukščių pašarų, didelis voverė finansuojančiojo.

  • Atsiliepimai (1)

    • Juankyvicente

      The feeder is in accordance with the description. It seems to be of good quality. The quality/price ratio is correct. The delivery was not too long.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai