"ipad" žaidimų Valdiklis Šešių Pirštų Pubg Mobiliojo Sukelti Gamepad Rankena L1R1 Gaisro Tikslas Mygtuką Kreiptuku pad Planšetinis FPS Žaidimas Rankena

€9.84 €6.89
Yra sandėlyje
w26356

Prekės Pavadinimas: Erilles
Modelio Numeris: 001
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
Tipas: Gamepads
Pakuotė: Taip
Sąsajos Tipas: USB

  • Savybės:

    【Naujos Kartos Atnaujinti】skirta žaidimų, dėl "iPAD" ir "Android" Planšetinis kompiuteris,Suderinamas su visais tabletės, kurių storis yra mažesnis nei 10 mm, pvz., PUBG, Peiliai Iš Taisyklės, Išgyvenimo, Išlikimo Royale, Kritiškai Ops, ir tt, kaip ilgai, kaip žaidimas leidžia tinkinti ir draging klavišus.Puiki dovana Vaikams ir Žaidėjai. 【6 Pirštus Operacija】, Kad gamepad ir uždegimo valdiklis integruotas, kurie turi ergonomiškas dizainas, kad jūsų ranka jaustųsi patogiai.Žaisti mobilusis žaidimas su šešiais pirštais paspausti, pasukti, tikslas ir šaudyti, tuo pačiu metu ir atsisveikinti su piršto sustingimas. 【180° Flip " Mygtuką Dizainas】Pritaikyti mygtukų išdėstymas nenuimant telefonas.Didelio tankio laidžios gumos ir lieti mygtukai užtikrinti greitą ir jautriai reaguoti.Nėra maitinimo įtampos ir vairuotojo reikia, padidinti savo žaidimo rezultatus. 【All-in-1 Išsamiai Integracijos】apmokestinimo uosto, apie dvi šoninės rankenos paramos įkrauti savo ipad, o žaisti žaidimą; Už viso žaidimų pulto yra mygtukas nustatymo laikyti "iPad"; Multi-kampas Reguliuojamas Stovo, Jis gali būti naudojamas kaip turėtojas, žiūrėti filmus ar vaizdo įrašą.

    Techniniai duomenys:

    Svoris: Apie 182g Medžiaga: ABS + Cinko Lydinys Dydis: 6cm x 4cm x 2cm Tinka tabletės, kurių storis 10 mm arba mažiau Komplektą Sudaro: 2 x Gaiduką(į Kairę,į Dešinę): 2 x Gumos Pakeitimas

    Pastabos:

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Apie Siuntos

    Q: Kada pardavėjas laivo mano užsakymą?

    A: Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.eatin.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

    Q: Kaip ilgai aš galiu gauti mano užsakymą?

    A: Jei jūsų užsakymas >$5 , Paprastai we will ship užsakymą www.eatin.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket ar registed paštu , kuris gali būti stebimas, Tai užtruks apie 10-30 darbo dienas pasiekti daugelyje šalių.Kitoje šalyje reikia skirtingu laiku.Laivybos laikas, kai kuriose šalyse gali būti 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.Prašome būkite kantrūs ir palaukite už užsakymą.Jeigu jūsų užsakymą

    Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

    A: Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

    Q: Ar pirkėjams reikia sumokėti muito mokestį?

    Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas).Klauskite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.

    Dėmesys Rusijos Vartotojams:

    (1).Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai pateikti užsakymo. (2).Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Buto Numeris, Gatvės, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami! (3).Mes nesame atsakingi už savo klaidą.

    Dėmesys Rusijos Vartotojams:

    Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

    Žymos: kontrolės žaidimas, telefonas pubg mobile, mobiliųjų sukelti ipad, kreiptuką nintendo, gamepad "ipad", ipad pubg sukelti, kreiptuką tablet, Kontrolės, mūšio laukas, kontrolės ipad.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai