Paleta de Maquiagem Ruby Rose - Paleta de Sombras Saldus - Sombras Coloridas Cintilantes ir Opacas. Paleta de Maquiagem Ruby Rose - Paleta de Sombras Saldus - Sombras Coloridas Cintilantes ir Opacas.

Paleta de Maquiagem Ruby Rose - Paleta de Sombras Saldus - Sombras Coloridas Cintilantes ir Opacas.

€4.95
Yra sandėlyje
w25440

Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: akių šešėliai

  • Aprašymas:

    Paletė nuostabi prekės Ruby Rose, 22 šešėlis įvairių spalvų ir 1 pradmenų.Ši paletė yra idealus, kurie nori įvairių tonas, composite šešėlis gražus, kad gali būti naudojamas tiek dieną, tiek naktį.Paletės Ruby Rose Saldus atneša šešėlis su aksominio tekstūra, kuri stacionarių ir sausos odos lengvai.Apima tonų apdaila kibirkščiuojantis ir nepermatomos, idealiai pabrėžti savo išvaizdą ir sukurti kelis kūrinius makiažas.

    Privalumai:

    22 spalvų akių šešėlių spalvos asorti

    1 gruntas

    Šešėlis kibirkščiuojantis ir nepermatomas

    Paprasta naudoti

    Fiksuoto ir lengvai sausa oda

    Kas ateina į laukelį:

    1 paletė, composite per 22 šešėlis gražus, spindintis ir neskaidrūs ir 1 pradmenų.

    Prekės ženklas

    Ruby Rose

    Naudojimas:

    Su teptuku esfumar, pasirinkti toną, kurį norite, ir pradėti taikyti įgaubtas, depositando, akių šešėlių ir tada esfume priėmimo judėjimo ateina ir išeina, kol šešėlis nr. stendas pažymėtas.Duoti apdaila nepriekaištinga plikas makiažas, naudoti šepečių šerių purus už esfumar akių šešėliai taikomos.

    Žymos: praleisti rose šešėlių, fono karnavalas, kamera pelėsių, didelis įvykis palapinė, 3 okuliarai, keptos viščiukų, bresser okuliaro, rotacinis vožtuvas, akių šešėliai, makiažas panelė rožė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Bonzi Wells2006

      Maravilhoso

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai