RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis

RGB LED Pelės Mygtukai Dideli pelės mygtukai USB Laidinio Apšvietimo Žaidimų Žaidėjus Kilimėlis Klaviatūros neslidus Spalvinga Šviesos PC Pelės Kilimėlis

€14.26 €9.98
Yra sandėlyje
w25159

Funkcija 6: Žėrintis USB LED Pratęstas Apšviestas
4 funkcija: Žaidimų Pelės Padas Kompiuteris
Modelio Numeris: SR190321DDD
Prekės Pavadinimas: NEO STAR
Tipas: Žaidimų pelės kilimėlis
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija 9: Antklodė Kilimėlis
3 funkcija: didelis pelės mygtukai
Funkcija 7: XXL, XL Kompiuterio Kilimėlis
Medžiaga: Guma
Pakuotė: Taip
Funkcija 8: PC Nešiojamas Kompiuteris
Funkcija 1: pelės mygtukai
Dydis: 25x35cm/80x30cm/90x40cm
Funkcija 10: Pubg Dota 2 Borderlands
Produktų Statusas: Sandėlyje
Funkcija 5: RGB Didelis pelės mygtukai
Storis: 4mm
2 funkcija: Nešiojamasis Kompiuteris kilimėlis

  • Rekomenduojame jums

    Ultra Plonas, Belaidę Klaviatūrą su Touchpad Rinkinys, skirtas " Mac "/ Notebook / TV Box / VNT Raštinės Reikmenų, skirtų "IOS", "Android", tinka dirbti namuose ir pagerinti malonu dirbti.

    Atsparus vandeniui Nešiojamas Klaviatūros Lipdukai , Taikomos 10-colių nešiojamieji kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, klaviatūros !Paramos ispanų / anglų / rusų / prancūzų vokiečių / arabų / korėjiečių / Japonų / hebrajų / Tajų kalbomis !Patogi ir elegantiška išvaizda, ji gali būti dulkėms ir dėvėti, atsparus, net jei jis vartojamas ilgą laiką, tai nebus lengva mesti žodžiai.

    NEO STAR RGB Led Pelės Mygtukai

    Pagaminti iš natūralios gumos, patvaresni.Pastaba: Tai yra normalu, atidarius paketą, jis bus šiek tiek gumos kvapas Dėl plėtimosi ir susitraukimo už gumine medžiaga, storis nuokrypis tarp 0,15 mm yra normalu ,ilgio ir pločio, 1-2cm (0.4-0.8") skirtumai yra normalus , ačiū.

    Šviesos aprašymas:

    Perjungimo klavišą kontroliuoja šviesą skleidžiantys režimas, pagal nutylėjimą yra raudona lemputė, kai maitinimas yra įjungtas, ir kiekvienas paspauskite perjungia į kitą šviesą skleidžiantys režimas: 1. Raudona 2. Žalia 3. Mėlyna 4. Violetinė 5. Žalsvai mėlyna 6. Geltona 7. Balta 8.Automatiškai perjungti į aukščiau spalvos užsakymo 9.Spalvinga spalva greitai mirksėti 10.Spalvinga spalva lėtai flash 11.Išjunkite šviesą

    Trijų dydžių jūs galite pasirinkti

    350x250mm 800x300mm 900x400mm

    Suderinama su įvairiais pelės

    Sukurta su superfine pluošto tinklelio medžiagos, su mikro tekstūros, lygaus paviršiaus, tikslios navigacijos ir optimizuoti savo žaidimų patirtis.

    Neslidžia

    Gumos apačioje su matiniu dizainas, gera anti-slydimo efektą, kuris reiškia, kad ji gali būti dedama ant darbastalio tvirtai, taikomas visų tipų klaviatūrų ir pelių.

    Perjunkite mygtuką

    Ilgas paspaudimas: galia trumpas paspaudimas: jungiklis LED Powered by USB, plug and play, ne vairuotojas reikalingi, ir viena-touch kontrolės, skirtos jungiklis, šviesos, spalvų ir išjungti, labai patogu naudoti.

    Spalva Graži

    Apšvietimo projektavimas keturių pusių, pelės padas, puikiai suderinti su savo, bet LED pelės ir klaviatūros, atkreipti dėmesį į atmosferą ir padėti jums į spalvingą pasaulį.

    DUK

    Q: Kai aš atidaryti paketą gumos kvapas šiek tiek, ir viršuje ir apačioje nėra aišku, ar tai normalu?

    A: Taip, tai yra normalu.Dėl plėtimosi ir susitraukimo už gumine medžiaga, storis nuokrypis tarp 0,15 mm yra normalu ,ilgio ir pločio, 1-2cm (0.4-0.8") skirtumai yra normalus , ačiū.

    Q: ar galiu jį nusipirkti pagal mano dizainas?

    A: Taip.Tačiau, svoris pelės mygtukai yra labai sunki, prašome susisiekti su mumis pagal kiekį ir dizaino norite.

    Q: noriu pirkti jį kaip dovaną.Galiu pristatyti jį greitai?

    A: žinoma, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti vietą rusijos ar ispanijos vietą.Daugiau logistikos problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Pirkėjas Rodo

    Kas įskaičiuota

    1x led pelės mygtukai 1x usb laidas

    Gera kokybė ir geras aptarnavimas:

    Mieli draugai!Labai ačiū, kad lankotės DataFrog Parduotuvėje!Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, Siuntos negali būti pristatomos per nustatytą laiką.Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų.Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, rekomenduojame pasirinkti "www.eatin.lt Standartinis Pristatymas".Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei viršija terminą transporto platforma įsipareigojimų, ji bus grąžinti, greitai!!!

    Rekomenduoti

    Žymos: pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, mini pc langas 10, klaviatūros mechan, lempa led, stalas kilimėlis, lqs žaidimų pelės, žaidimo pelės, led juostos, "logitech" pelės.

  • Atsiliepimai (4)

    • Khaleevdanil

      Very good

    • Zamanova 02 74

      I take it from this seller for the second time. Mats are working. They look beautiful. To the Post Office reach in 2 days. It's very, very fast. Not the cheapest options on Ali, but for such fast delivery you can overpay. I'm happy with the purchase. I advise the seller and his product.

    • Skylee1116

      it's really amazing, the best you can find!

    • Borntoburn Ru

      Thank you! Came in 3 days! Ordered at night 09.12.2020, Courier DPD brought 13.12.2020 )))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai