Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio

Vonios Lentyna Daugiafunkcį Stalčiuko Dušo Galvutė Šampūnas Turėtojas Rankšluostį Dėklas Reguliuojamas Vonios Lentynos Vieno Lygio

€10.72 €7.50
Yra sandėlyje
w24319

Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Modelio Numeris: Dušo Lentynos
Nėra. Pakopų: Vieną
Pakuotė: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Akrilo

  • Mūsų ši dušo caddy polių ištraukiama lentyna su 90 laipsnių tiesiai kampe, dvigubas kartus kreivė tvoros dizainas, galima pritvirtinti tvirtai, tai gali trukdyti elementai, kritimo atveju žalos atlyginimo, ir tai lengva reguliuoti, kad atitiktų savo padėtį, labai žmogiškas.

    Ši dušo caddy patiekalas muilo laikiklį jūsų dušas, specialiai, paprastas stilius, didelis plotas, daug vietos jūsų buteliai, muilas, visi vonios reikmenys.

    Užrakto nutekėjimo rėmas suprojektuotas, drenažo greitai, pašalinti liekamasis masto, ir apačioje, važiuoklės galima valyti taip pat lengva valyti, bet tikrai ne terliotis.Greitai gręžimo-nemokama įdiegimas, su sklendėmis dizainas, nereikia punch skylės, nereikia pašalinti lazdele, labai patogu naudoti.

    Tvoros Dizainas: Šį dušas geležinkelių dušo caddy su 90 laipsnių tiesiai kampe kreivė tvora, mokslo dizainas, ergonomika, visiškai išvengti įprastą kampą, kad pritraukti nereikalingo įbrėžimų ir neleidžia elementai, kritimo padarytą žalą veiksmingai.

    Daugiau Sveikiau Naudoti: dušo caddy polių teleskopiniai lentynos suitables už skersmuo 24mm, su užrakto nutekėjimo šelfo, atvirosios dizainas tai padaryti greitai drenažo, išsami panaikinimo likęs purvas, su nuimamu dėklas, lengva valyti.

    Prekės Pavadinimas: Dušo Lentynos

    Sagtis Skersmuo: 24 mm

    Produkto Matmenys: 32*12.5*6.5 cm

    Spalva: Balta + juoda

    Dušo caddy pagamintas iš super kokybės nerūdijančio plieno + ABS medžiaga, ekologiškas

    Išsaugoti Daugiau Vietos ir Lengvai Įdiegti: Tai caddy stove geležinkelių yra racionaliai išnaudoti erdvę aplink tualeto vagia, kuris gali būti pateiktas dauguma vonios reikmenys, sagtis dizainas, kad būtų lengva įdiegti vos kelias minutes.

    Padaryti Dušo Patogiau: stiprus, atsparus korozijai ir ne rūdžių, ateina su purkštuku ir dušo galva sėdynės, funkcionalumą ir praktiškumą.Ji taip pat gali būti iškeltas ir kritimo-kilimo ir pagal individualius poreikius reguliuoti.

    Instrukcijos:

    Nustatyti sagtis prezervatyvą ant dušo polių iš anksto.

    Nustatyti muilo plokštelės laikiklį ant sagties prezervatyvą.

    Vieta fiksuota varžtai į atitinkamą skylę, už muilo plokštelės laikiklį.

    Pasukti fiksuotojo varžtai palei laikrodžio rodyklę, ir priveržkite muilo laikiklį.

    Muilo plokštelės laikiklį, buvo įdiegta ant polių, tada diegimas baigtas.

    Prekės Svoris: 458 g

    Pakuotė:

    1 x Dušo Lentynos (Sagtis Skersmuo 24mm)

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: Dušo Rankšluostį, daugiafunkcinis muilo laikiklis dušo, bronzos etagere, akrilo display rack, vonios kambario šviestuvas, elnias lentynos, papildoma lentyna, lentyna dušo, vyrai stalčiuko, sienos lentynos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai