Sboard-II Sboard-II Sboard-II Sboard-II Sboard-II Sboard-II

Sboard-II "Wifi" Prieigos Valdiklis Parama "Master Card" funkcija

€20.51 €19.48
Yra sandėlyje
w24203

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Sboard-II WiFi
Prekės Pavadinimas: S4A
Sertifikavimo: CE

  • Atkreipkite dėmesį: Sboard-II WIFI tik paramos 2.4 G WIFI

    S4A Modelis

    Produkto Pavadinimas

    Funkcija

    Sboard

    Mini Vieną Duris Valdytojas

    Sboard yra mini valdytojas už vieną duris, su Wiegand 26~37bits rašymo būdą, galite prisijungti prie bet Wiegand skaitytuvas

    Sboard-II

    Mini Dvigubos Durys Valdytojas

    Sboard-II dual-relė reguliatorius gali valdyti bet kokią Wiegand skaitytojams pasaulyje!

    Sboard-III

    Mini Vieną Duris Valdytojas

    Į Sboard-III yra mini dydžio, vieną durų įeigos kontrolės valdyba, ji palaiko 12~28V AD/DC maitinimas,

    Wiegand 26~44, 56, 58, 64 bitų įvestis, ir jis gali dirbti su išorės signalą.

    Sboard-BT

    "Bluetooth" Access Controller

    Sboard- " BT "yra vienas duris valdiklis su įterptais, "Bluetooth" modulis, kuris gali prieiti prie durų išmanųjį telefoną

    kas yra suderinama su "Android" ir "iOS".Jis taip pat pritaria, kad galėtumėte susisiekti su bet kuriuo wiegand skaitytuvas su 26~37 bitų išvestis.

    Sboard-II WiFi

    WiFi Prieigos Valdiklis

    Sboard-II Wifi Wifi valdytojas, su Wifi modulis built-in, per App įdiegta mobiliųjų įrenginių naudotojai gali atidaryti duris, kur jie gali prieiti prie interneto.

    Be to, ji taip pat gali dirbti kaip tradicinis atskiras dual-relė reguliatorius, dirbti su bet Wiegand 26~37 bitų išvestis reader kontroliuoti, 2 durys.

    Sboard-II "Wifi" Prieigos Valdiklis

    Wifi Prieigos Valdiklis > 2,100 vartotojai, vartotojų duomenys gali būti perduodami > Multi prieigos režimai: atminties Kortelė, Kortelės ar PIN kodą, Kortelę su PIN ir kelių Korteles/Smeigtukai > Gali prisijungti prie bet skaitytojui Wiegand 26~37 bitų išvestis > Gali prisijungti prie bet skaitytuvas su klaviatūra 4bits, 8bits (ASCII), ar 10bits Virtualus numeris išėjimo > Parama "Master Card" funkcija > Paramą, nustatyti pagrindinę kortelę > Gali communnicate su mobiliojo pagal Wifi/GPRS > Nuotoliniu būdu atidaryti duris per jūsų namų tinkle arba per toli nuo bet kur, kur jūs galite gauti prieigą prie interneto su savo išmanųjį telefoną ar tabletę Sboard-II Wifi Wifi valdytojas, su Wifi modulis built-in, per App įdiegta mobiliųjų įrenginių naudotojai gali atidaryti duris, kur jie gali prieiti prie interneto.Be to, ji taip pat gali dirbti kaip tradicinis atskiras dual-relė reguliatorius, dirbti su bet Wiegand 26~37 bitų išvestis reader kontroliuoti, 2 durys.

    Sboard- "BT", "Bluetooth" Access Controller > Suderinamas su visais "Bluetooth" -mobiliuosius telefonus (versija: 4.0 aukščiau) prieigą prie durų > APP parama Android 4.3 ir IOS7.0 pirmiau > 1,000 vartotojai,vartotojų duomenys gali būti perduodami > Multi prieigos režimai: atminties Kortelė, Kortelės ar PIN kodą, Kortelę su PIN ir kelių Korteles/Smeigtukai > Gali prisijungti prie bet skaitytojui Wiegand 26~37 bitų išvestis > Gali prisijungti prie bet skaitytuvas su klaviatūra 4bits, 8bits (ASCII), arba 10bits Virtualus numeris išėjimo Sboard- " BT "yra vienas duris valdiklis su įterptais, "Bluetooth" modulis, kuris gali prieiti prie durų išmanusis telefonas, kuris yra suderinamas su "Android" ir "iOS".Ji taip pat parama, susisiekti su bet wiegand skaitytuvas su 26~37 bitų išvestis.

    Žymos: valdymo durys wifi, įeigos kontrolės sistemos, kontrolė prieigos kontrolė, veido atpažinimo s4a, pritaikyti wifi, signalizacijos dahua vth, rda prieigos valdiklis usb c, Prieigos Kontrolė, acess kontrolės, dvr zkteco.

  • Atsiliepimai (2)

    • Tranmanhtuanqt

      Real professional handling. Fast delivery. This is the first seller, that sends a WIFi-enabled controller. Two other sellers send WiFi-less controllers instead. This is a store, specialized for security electronics, not a general store that sells controllers and baby toys. Absolutely recommended. Thanks!

    • Esse 2009

      All bestens!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai