Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių

Už Skoda Superb 2018-2020 Automobilių GPS navigacijos Apsauginė plėvelė LCD ekranas TPU kino Screen protector Anti-scratch Interjero 8 Colių

€15.00 €8.25
Yra sandėlyje
w23820

Dydis 2: 8 colių
Dydis 1: 9.2 Colių
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Įmontuoti 1: Už Skoda Superb GPS navigacijos filmas
Medžiagos Tipas: TPU
Pakuotė: 1 x TPU Screen Protector
Pavadinimas: LCD Ekranas TPU Raštas
Modelio Pavadinimas: už Skoda Superb
Elemento Tipas: Interjero Juostelės
Metų: 2018 2019 2020

  • Svarbus Priminimas: Apie TPU Minkšta Plėvelė: 1. Į TPU minkštas filmas yra plaunamas ir gali būti įdiegta per kelis kartus. 2. Purkšti vandeniu ar plovikliu vandens dėl filmo ir ekrano pagalba išspausti burbuliukų. 3. Minkšta plėvelė gali būti įdiegta daug kartų, be žalos.Jei įdiegti nepavyko, tiesiog pašalinama, ir įdiegti jį dar kartą, kol jis bus sėkmingas.Monitorius turi būti išvalyti prieš montavimas ir užtikrinti, kad nebūtų dulkių.Siųsti laišką į leiskite mums žinoti ne pirmą kartą, Jei jums gauti skaldytų produkto(neteisingą produkto), arba trūksta kai kurių gabalas, tada mes pasirūpinsime, siuntimas jums naują nemokamai.

    Už Skoda Superb 2018-2020 GPS navigacijos TPU kino Prašome patvirtinti jūsų ekrano dydis yra suderinama su mūsų prekės prieš pirkimą pagal paveikslėlį ir tekstą aprašymas.Įmontuoti: už Skoda Superb 2018-2020 Medžiaga:TPU ar jūs kada nors patyrėte tokių bėdų?Originalus automobilinis aparatas navigacijos / center jutiklinis ekranas nėra apsaugotas, lengva subraižyti.atsparus įbrėžimams,veiksmingai atsispirti susidūrimo kietus objektus ir trinties daugiau anti-scratch rezultatus.taigi screen protector gali jums suteikti didžiausią apsaugą jūsų mylimasis carrsquos ekraną.HD Skaidrus, 99% Spalvų atkūrimą atkurti tikrąją spalvą, pareikšti aiški ir teisinga, navigacijos naudojant patirtis,didelės raiškos ir puikus ilgaamžiškumas.Sklandžiai Liesti Jausmas Danga gali veiksmingai sumažinti pirštų atspaudų ir naftos, hidrofobinės, taip pat burbulas nemokamai; -ultra plonas , geriau sklandžiai ir touch jausmas.

    Žymos: kilimų skoda fabia 1, skoda rapid priedų, skoda superb 4, malfoy, skoda, skoda fabia 2, padengti puikus 3, fabia, skoda yeti, radijo vw.

  • Atsiliepimai (2)

    • Ameerelromanseya

      Fit for superb 2020

    • Stevecardinale

      Good quality product. But it is hard to apply and Not perfect fit for skoda superb 2020

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai