Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės

Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės " Flip Atveju Apie Xiaomi Poco M3 M 3 M2010J19CG Apimti Atvejus, 3D Reljefo Drugelis Fundas

€3.88 €3.10
Yra sandėlyje
w2330

Feature1: Su Stovo Funkcija&Magnetinių Sagčių&Virvelę&Piniginės Dėklas& ID Kortelės Lizdas
Didmeninė / Drop Laivyba: Parama
Modelis Number1: Už Xiaomi Poco M3 Coque " Rubisafe Fundas
Tipas: Flip Case
Dizainas: Paprastas
Medžiaga: Derliaus PU Oda Atveju + Minkštos TPU Atgal Odos
Feature2: Prabanga Piniginės Apversti Odos Stovėti Padengti 3D Iškilumo Drugelis Atveju
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Savybės: Apversti Odos Animacinių filmų 3D Reljefo Drugelis Stovėti Piniginės Odos Padengti
Feature3: Apversti Odos Stovėti Telefono Dangtelį Knygos Stiliaus Pilnos Apsaugos Telefono Apvalkalas
Feature4: Prabangių Mados Deluxe Romantiška Meno Retro Kietas Telefono Dėklas
Prekės Pavadinimas: KL-Parduotuvių

  • Pastaba: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1.Jei pasirenkate pristatymo būdą "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" ar "Pardavėjo Pristatymas Metodas" , jis negali būti kelio ; Jeigu jums reikia sekimo numerį , pasirinkite "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" . 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 3.Prašome don ' t atidarykite ginčus per 65 dienas .Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti .

    Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! - Prašome užpildyti gavėjo Pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės,bet nondelivery nebus atsakingas, jei klientas nepateikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Šis slim fit snap-on atveju išjungia telefoną saugūs ir apsaugoti stilius.Madingas ir patrauklus dizainas savo mobilųjį telefoną ir suteikia apsaugą nuo įbrėžimų.Slim fit snap-on atveju, leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose.Palaiko plonas profilis, apimantis atgal ir kampų telefonas.Mokestis nenuimant dėklo.Lašas laivas paramos !!Didmeninė didelė nuolaida paramos !!

    Už Xiaomi Poco M3 Coque Odos Piniginės " Flip Atveju Apie Xiaomi Poco M3 M 3 M2010J19CG Apimti Atvejus, 3D Reljefo Drugelis Fundas

    PASTABA:

    1. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums, mes jums atsakyti per 24 valandas, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.

    2.Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.dėkojame ir prašome suprasti.

    Žymos: atveju piniginės, atveju xiaomi redmi 9 pastaba pro atsparus smūgiams, atveju poco x3, atveju xiaomi raudona mi pastaba 8t, šarvai atveju xiaomi redmi 9 pastaba, xiomi redmi k30 pro, drugelis padengti, K30, atveju poco m3, redmi 8 pastaba odos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai