1pcs/set. NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1901 Nikolajaus II Rusijos Auksą, sidabrą, suvenyrų Moneta, Nikolajus II 37.5 Rublių Moneta 1pcs/set. NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1901 Nikolajaus II Rusijos Auksą, sidabrą, suvenyrų Moneta, Nikolajus II 37.5 Rublių Moneta

1pcs/set. NEMOKAMAS PRISTATYMAS 1901 Nikolajaus II Rusijos Auksą, sidabrą, suvenyrų Moneta, Nikolajus II 37.5 Rublių Moneta

€5.69 €4.55
Yra sandėlyje
w22870

realted produktus: Rusų suvenyrų monetų+Nikolajus II 37.5 Rublių Moneta
spalva: 1901 Rusija 50 Kopeks Monetų Kopijos
Metų: 2000-Present
Pakuotė: plastikiniai atvejais ir opp maišelį supakuoti kiekvienas
sąlyga: Visiškai Naujas Be Defektų
Produktų Tipas: RUSIJOS IMPERIJOS 1901 Nicholay ll 1 Rublių Auksinės Monetos
Dydis: 40*3mm, monetos replika
Temos: žmonės
Regioninės Funkcija: Europa
Stilius: 1901 Nikolajaus II Rusijos Auksą, sidabrą, suvenyrų Monetos
Medžiaga: geležies, padengtą aukso moneta
kiti realted produktus: rusija 1901 monetos
Technika: Štampavimo +24k paauksuoti + Hidrauliniai+Lazerinis Graviravimas

  • Sveiki atvykę į mano parduotuvę

    Mes tiekiame įvairių kūrybinių metalo amatų, įskaitant monetas,ženklelių,medalių,raktų,

    grandinės, pokerio žetonus,rankogalių segtukai,šuo žymės ir kt.

    Visos mūsų prekės yra taked nuotrauka iš neabejotinas objekto, todėl mūsų prekės yra labai

    apdaila.

    Imties kad monetos

    Nemokamai Ship2015 Britų St George Dragon Valstybės Aukso Monetos Uk Aukso Valstybės 10vnt Nemokamas Pristatymas Dia. 40mm 1 Uncija Aukso Platedping 2vnt/Daug 100 MALŪNAI.999 Auksu Metų 1896 Morgan Monetas,Amerikos auksinis erelis monetos,monetų, suvenyrų

    Pristatymas I will ship visus elementus, naudojant Standartinius Oro Paštu su Sekimo Numeriu ir DHL.Aš taip pat sutinku, express post metodas, prašome susisiekti su manimi mokėti papildomai, laivybos mokestis, jei norite gauti jį greičiau.

    Pristatymo terminas:

    * 7-21 reikalas dienų su Jungtinių amerikos valstijų,Australijos,Kanados ir Naujosios Zelandijos.

    * 10-30 darbo dienų, Europos

    * Prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujintas ir ištaisyti prieš perkant.Aš ne gamybasteriod pašto prarado sukelia neteisingas adresas.

    * Šeštadienį ir sekmadienį Šventė nėra įtrauktos į darbo Dienas.

    * Visus muitinės formalumus, problema gali sukelti vėlavimą sklypo iki 1-2 savaičių.

    * Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

    * Prašome neteikia pasiūlymo, mūsų prekės, jei jums priimti negali, mano shiping taisyklių.Kitaip aš negaliu imtis jokių responsibiliy už jį.

    Grąžinimo Politika sutinku grįžta ir grąžinti tik tuo atveju, jei prekės nebuvo, kaip aprašyta sąrašo puslapį.Jei punktas nustatė, DOA, prekė turi būti nedelsiant pranešta ir susisiekite su manimi su nuotrauka ir informacija per 3 dienas nuo gavimo.Prašome parodyti elementus, kurie be žmogaus, padarė žalos ir pakuotės originalios pakuotės.Pirkėjai yra atsakinga dėl grąžinimo laivybos kaina.

    Susisiekite su manimi, aš vykdymo jūsų pasitenkinimą ir pasveikinti visus klausimus su savo produktais.Aš dės visas pastangas, kad padėti jums išspręsti visas problemas.Jei turite ypatingų pageidavimų produktų, taip pat prašome susisiekti su manimi, aš pabandyti mano geriausia, kad padėtų jums.

    Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra svarbus man.Jei turite klausimų dėl savo užsakymo, arba jei jūs jaučiate, kad viskas yra puiku!

    Žymos: rusija marškinėlius, senovės šalies monetų, cheers puikus derinys vyno rinkinys, rusija marškinėliai, dovana suvenyras, 3d tapetų salonas, armijos rusija, monetos rinkti, aukso irakas, kietojo senovės monetos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai