Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G

Crystal Galvos Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Halloween Mask 6G

€682.29 €109.17
Yra sandėlyje
w22209

Elemento Tipas: Krūties Forma
Kaukė Priežiūra: Rankų Plauti Tik
Pavadinimas: Silikono Moterų kaukė
Burną atidaryti: Gali kalbėti, rūkyti ir gerti laisvai
Modelio Numeris: Crystal kaukė su perukas link skatinimo
Seksualinio Pobūdžio: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Svoris: around 600-700G
Medžiaga: Medicinos TPE Silikonas
Nepadori Nuotrauka: No
Obuolius nr.: Ne blakstienos, nr. auskarai ar bet papuošalai ir kt.
Dydis: Newest Crystal Goddess
Kiekis: 1 VNT
Plačiai Taikyti: Kryžiaus odininkas TS TG TV shemale Cosplay lesbietės

  • Mieli Visi Crossdressing Draugas,

    Kai kurie nauji produktai iš pardavimo kainą pasiūlė jums, patikrinkite žemiau pls, bet nuoroda domina, pls nedvejodami padaryti tvarka.

    Jei norite labiau realistiškas necenzūruotos Nuotraukas Galutinį Sprendimą, pls nedvejodami kreipkitės į pardavėją per www.eatin.lt pranešimų centro arba palikite mums žinutę.Mes atsiųsime jums per maždaug 12-24 valandas.

    Jei jums yra siekti aukščiausios kokybės produktus, skirtus Aukščiausios kokybės gyvenimo patirties, kreipkitės žemiau esančią nuorodą.Į 6G serijos produktas yra visi šiuo metu aukščiausios kokybės ir žaliavos, naudojamos medžiagos yra taip pat vėliau kaip atnaujinti kartos, tai Taip Skiriasi nuo ankstesnės kartos produktas, todėl, kaip pardavėjo, siūlau naujas puikus kokybės produktų, jums Dabar .Tai yra VIENAS didžiausių Pokyčių ir Gerinti šios Crossdressing Pramonei.

    Patikrinkite, 6G Visus produktus žemiau esančią nuorodą pls:

    100% Rankų darbo Kristalas Naują Veido Kaukė Realus Minkšto Silikono Moterų Kaukė Maskuotis Helovinas Kaukė Crossdresser Drag Queen Transseksualų 6G Atnaujinti Medžiaga

    Specialios konstrukcijos Naujausias Kristalų Spalvingas ir Deivės naujų atnaujinti kaukė medžiaga:

    Medžiaga ši kaukė 6G ATNAUJINIMAS yra labai minkštas, elastingas, ekologiškas ir bekvapis.Be to, medžiaga yra labai plonas ir LABAI lengvas, neto masė yra apie 650-700g!

    Tai yra kruopščiai pagamintas iš 100% Rankų Darbo!Jos namuose DABAR.

    Jūs esate verta!!!

    Pls maloniai prašome pažymėti kaina, prieš jums padaryti užsakymą:

    1" Šios naujos Krištolo kaukė yra su makiažas iš Pradžių, kaip žemiau esančią Nuorodą realiu foto parodyti

    2" Ir ši kaukė yra su viena dovana Perukas, atsitiktinis stilių ir spalvų, dažniausiai renkamės šviesiai ruda arba geltona oranžinė DOVANA PERUKAS, atitinkančių jūsų kaukė tvarka, tikimės, kad suprantate, maloniai!

    3" Tik trijų spalvų pasirinkimas: dramblio kaulo, balta, šviesiai pilka ir šviesiai rudos, Šviesiai rusvos spalvos, yra tamsesni, šiek tiek kaip iš Dramblio kaulo, balta spalva, šviesiai rudos spalvos, taip pat yra tamsesni, šiek tiek, nei šviesiai rusvos spalvos, pls pažymėjo!

    Daugiau kaukė informaciją, pls patikrinti, žemiau REALIOS Foto Parodyti:

    Kokių klausimų turi, pls laisvai susisiekti su pardavėju!Labai jums ačiū, Mielieji!

    Prekės Aprašymas: 1. Žaliava:, netoksiškas, bekvapis, minkštas, labai lankstus, sklandus, patogus ir odos draugiškas, ekologiškas, perdirbamas NAUJŲ ATNAUJINTI 6G Medicininio silikono TPE 2. Plačiai taikomas: Crossdresser (CD), ir Dirbantys (TG), Transvestitas (TV), " Drag-Queen (DQ), Transliacijos, Pramogų ir kt. 3. Spalvų pasirinkimas: dramblio kaulo, balta, šviesiai smėlinė, šviesiai rudos 4. Akių obuolius, blakstienų, papuošalai, bet dekoracijos foto parodyti, nėra įtraukti. 5.M outh ir ausis atvira, žmogiškas dizainas, jums gali klausytis, kalbėti, rūkyti ir gerti laisvai šios kaukės. 6. Jei jums reikia daugiau realus atidengta nuotrauką, prašome kreiptis į pardavėją ar palikti pranešimą.Mes atsiųsime jums nuotraukų reikia per 24 valandas. 7. Gamyklos pardavimą tiesiogiai, be tarpininkų, greitą pristatymą ir kokybišką aptarnavimą požiūris.

    Naujas Rankų darbo 100% Kristalų visa galva moterų kaukė su kaklo dizainas*1PCS makiažas ir vienas Perukas nemokamai nemokamai Dovana skatinimas pardavimo kainos! *Prašome atkreipti dėmesį, prašome, kad mūsų makiažas paprastai trunka ilgą laiką, jei jis nėra plaunami vandens, bet tai nėra nuolatinis.Kaip prižiūrėti? 1. Prašome naudoti švarų vandenį arba šviesos muilas vanduo švarus. 2. Prieš jums nešioti jį, prašome naudoti kai kurių kūdikių miltelių, efektas bus geresnis, tai bus lengviau nešioti. 3. Po kiekvieno valymo, nenaudokite plaukų džiovintuvas, siekiant išvengti aukštos temperatūros žalos žaliavos produktas. 4. Po džiovinimo, į švarų maišelį, laikyti, ar laikyti jį minkšta šluoste/drabužių. 5. Venkite aštrių daiktų, kad nepažeistumėte produkto. 6. Šis produktas yra tik asmeniniam naudojimui, siekiant užtikrinti darbuotojų saugos ir sveikatos, prašome ne skolinti jį kitiems.

    Dydis informaciją, kaip nurodyta toliau:

    Rusijos pirkėjas, pls palikti visas pavadinimas, adresas.

    Brazilija pirkėjas, pls palikti CPF Numerį.

    Žemiau yra dramblio kaulo balta spalva Crystal kaukė su makiažas ir Rudos SPALVOS dovana Perukas, Nekilnojamojo nuotraukas Rodyti:

    Žemiau yra dramblio kaulo balta spalva Crystal kaukė su makiažas ir Geltona Oranžinė SPALVA dovana Perukas, Nekilnojamojo nuotraukas Rodyti:

    Žemiau yra dramblio kaulo, baltos spalvos kaukė su šviesiai rudos spalvos perukas dovana, Nekilnojamojo Foto Parodyti:

    Žemiau yra šviesiai rusvos spalvos Vanessa kaukė su makiažas Realios nuotraukos:

    Šiltas patarimas: Kadangi šių dviejų grupių nuotraukos buvo imtasi įvairių kartų, ten bus kai kurie vaizdo spalvų skirtumas.Dėkojame už jūsų supratimą!Čia yra keletas nuotraukų, kurių buvo imtasi tam, artimosios šviesos naktį

    Žymos: kaukė realus žmogaus kaukė, mascarilla smart kaukė, protezavimo silikono kaukė, big boob, Crystal Veido Kaukė, juros periodo parkas kaukė, moteris silikono kaukes, drag queen papai, krūties silicio, protezavimas boobs.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai