800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų 800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų 800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų 800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų 800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų 800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų

800W Horizontalios Vėjo Generatorius su 3 Ašmenimis (12V/24V Vėjo Turbinos Generatorius vėjo malūnas Energijos Turbinos už namų

€85.17 €84.32
Yra sandėlyje
w2198

Lapų Medžiagos: Nailono Pluošto
Galia: 800w
spalva: Balta
Pradinis Vėjo Greitis: 2.0 m/s
Vardinė Įtampa: 12/24V
Sertifikavimo: NĖRA
Menčių skaičius: 3PCS
Generatoriaus atveju: Liejimo aliuminio lydinys
Nominalus vėjo greitis: 13m/s
Saugus Vėjo Greitis: 55m/s
Kilmės: KN(Kilmės)
Vėjo Turbina: 66cm
Kontrolės Sistema: Elektromagnetas/vėjo varantys vingiavimas
Ašmenų Ilgis: Rūkyti 53.8 cm

  • {infomodule}

    Savybės:

    1.Naudojant didelės galios sekimas pažangi mikroprocesorinis valdymas, efektyvus reguliavimas srovės ir įtampos.

    2.Pradėti vėjo greitis mažas, didelio vėjo energijos panaudojimo; mažas dydis, gera išvaizda, mažos veiklos vibracijos.

    3.Įrengimas patogus dizainas, patogus įrangos montavimas, priežiūra ir remontas.

    4.Apvalkalas yra pagamintas iš aliuminio lydinio die-casting, su dvigubo guolio vežėjas, anti-taifūnas talpa yra stipresnis, saugiai ir patikimai.

    5.Vėjo varantys peiliukai yra pagaminti iš nailono pluošto, kartu su optimizavimas aerodinaminės formos dizainas ir projektavimas, stipraus vėjo energijos panaudojimo koeficientas, padidinti metinę elektros energijos gamybą.

    6.Generatorius naudojant patentuotą magnetinių guolių generatorius, sujungtas su specialiu statoriaus dizainas, veiksmingai mažinti atsparumo momentas generatorius, o vėjo ratas ir generatorius turi daugiau gero, pacios savybes, įrenginys veikia patikimumą.

    7.Ji idealiai tinka laisvalaikio sektoriuje ir yra žinoma, įkrauti baterijas valtys, gazebos, nameliai ar mobilius namus, taip pat kaip ir žalioji vėjo malūnai, namų, įmonių ir pramonės energijos papildai!

    Techniniai duomenys:

    Lapų Medžiagą: Nailono Pluošto

    Generatoriaus Atveju: Liejimo Aliuminio Lydinys

    Spalva: Balta

    Ašmenų ilgis:bandę 53,8 cm

    Vėjo Turbinos: 66cm

    Galia: 800W

    Nominali Įtampa: 12/24V

    Pradinis vėjo greitis: 2.0 m/s

    Nominalus vėjo greitis: 13m/s

    Saugus vėjo greitis: 55m/s

    Menčių skaičius: 3PCS

    Kontrolės sistema: Elektromagnetas/vėjo varantys vingiavimas

    Vėjo kryptis reguliavimas: automatinis reguliavimas vėjas

    Vėjo jėgainių ir tipas: trijų fazių AC nuolatinis magnetas sinchroninis generatorius

    Darbinė temperatūra: -40℃~+80℃

    Komplektą Sudaro:

    1x Vėjo Turbinos

    1x Instrukcija

    / Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: namų, galios vėjo, rūko generatorius ultragarso, vandens turbin generatorius, w vėjo malūnas, controler vėjo turbinos, generatorius 12v variklis, low rpm, generatorius, smagratis, vėjo vandens generatorius.

  • Atsiliepimai (4)

    • Livensevdenis

      Mill received. But maximum 100 Watt delivery. This can no 800 Watt windmill. :( Also can actually not. 800 W/24 V = 30 Amp. With this thin connecting cables goes that never.

    • Galunayanchak

      delivered damaged seller does not want to hear about return or refund, I do not recommend this seller

    • Yanaway2

      The eolic came fast. Hand testing the rotor pulls out 12- 14 volts is left to mount and see what it charges. I get in bad shape inside and nothing gets hurt. The propellers with a few razors, nothing that damages the structure of the materials. The body is made of metal and the blades of a hard plastic, rezistente. The packaging is bad for the transport company.

    • Daiusdga

      Have not tried it yet! Is far too snowy weather here !

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai