Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas) Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas) Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas) Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas) Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas) Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas)

Cabilock Oksfordo Audinio Kalėdų Saugojimo Krepšys Sunkiųjų Talpykla Atostogų Medis Saugojimo Krepšys su Vainikas Saugojimo Krepšys (Raudonas)

€33.78 €17.90
Yra sandėlyje
w21792

Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Oxford
Formos: Stačiakampis

  • Aprašymas

    Ši Kalėdų eglutė saugojimo krepšys yra neįkainojama aksesuaras žmonės, kurie savo dirbtinės Kalėdų eglutės.Su šią prekę, jūs galite saugiai ir patikimai paketą savo medį, už dalį metų, kai jis nėra naudojamas.Šis medis laikymo maišelis apsaugo jo turinį nuo dulkių ir drėgmės.Jis ateina su sunkiųjų dviejų krypčių užtrauktuku ir lengvai atlikti rankenas, todėl jį nesudėtinga atlikti savo medį iš vietos į vietą.

    Savybės

    - Gamintojas: Cabilock. - Spalva: Raudona. - Medžiaga: Oxford medžiaga. - Medis Laikymo Maišelis Dydis: 135 x 38 x 54 cm. - Būtina turėti po švenčių, Kalėdų eglutės saugojimo krepšys ir vainikas saugojimo krepšys bus saugoti savo medį ir vainikas toli tvarkingai, be vargo, ir, kad greitai nustatę ir kitais metais. - Jokių surinkimo nereikia.Tiesiog padėkite savo medį ar vainiką ant jų pagalvių, zip jį su sunkiųjų, visą ilgį užtrauktukas. - Saugojimo krepšys dirbtinės Kalėdų eglutės, garliava, ir net žibintai, švenčių dekoravimas saugojimo. - Itin Didelis, sunkiųjų oksfordo audinys medžiaga yra skirta būti tvirtas, patvarus ir plėšimui atsparus, built-in rankenos lengva vykdyti. - Atostogų Kalėdų eglutė saugojimo krepšys erdvus užtrauktuku maišelį dirbtinės Kalėdų eglutės, kurių rankenos, geras Kalėdų stuff, medžio, dekoracijos, apšvietimas ir kt.Su vietos daugiau. - Apsaugo Kalėdų eglutė nuo dulkių, vabzdžių, drėgmės, todėl ji gali tęstis daugelį metų. - Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

    Pakavimo sąrašas 1 x Cabilock Kalėdų Eglutė Saugojimo Krepšys

    1 x Cabilock Vainikas Saugojimo Krepšys

    Žymos: daugkartinio naudojimo šiaudų su byla, ilgai metalo šiaudų, podiumo batai moterims, kiaušinio formą nustatyti, kiaušinių blynas žiedas, daugkartinio naudojimo silicio šiaudų, kūdikių buteliuko pagalvė, kiaušinių rėmelį, Nekenčiu, sulankstomas metalo šiaudų.

  • Atsiliepimai (1)

    • Regina Alcorn2009

      Great seller. The order came well packed and undamaged. Order match the description I recommend the seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai