Xiaomi Telefono Baterija BN41 4000mAh Didelės Talpos už Xiaomi Redmi 4 Pastaba / Note 4X MTK Gel X20 Originalios Baterijos Pakeitimas Xiaomi Telefono Baterija BN41 4000mAh Didelės Talpos už Xiaomi Redmi 4 Pastaba / Note 4X MTK Gel X20 Originalios Baterijos Pakeitimas Xiaomi Telefono Baterija BN41 4000mAh Didelės Talpos už Xiaomi Redmi 4 Pastaba / Note 4X MTK Gel X20 Originalios Baterijos Pakeitimas

Xiaomi Telefono Baterija BN41 4000mAh Didelės Talpos už Xiaomi Redmi 4 Pastaba / Note 4X MTK Gel X20 Originalios Baterijos Pakeitimas

€9.51 €7.14
Yra sandėlyje
w20881

TINKA 2: už Xiaomi Pastaba 4X MTK Gel X20
Modelio Numeris: BN41
Prekės Pavadinimas: Xiaomi
Originalus ar Ne: Originalus
Kokybės Sertifikavimo: ce
TINKA 1: Už Xiaomi Redmi 4 Pastaba
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Baterijos Talpa(mAh): 3501mAh-5000mAh

  • Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš XIAOMI mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

    Gamintojas:XIAO MI

    Produkto savybės: 100% Originalus Originali

    Baterijos Modelis: BN41

    Baterijos talpa:4000mAh

    Ribinė įtampa: 3.85 V

    Suderinama su: XIAO MI Redmi 4 Pastaba/ 4X MTK Gel X20

    "Nes Redmi 4 Pastaba / 4X turi skirtingas versijas, siekiant išvengti perkant klaidų, prašome patvirtinkite savo procesorių versiją prieš perkant."

    Baterija Kilmės Šalis: Kinija

    Svarbu:Naujos Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

    Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

    Mokėjimo

    1)Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3)Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

    Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

    Muitinės

    1).Siekiant pašalinti arba sumažinti savo muitų mokesčius, kad gal deklaruotų mažesnę vertę.Jei norite deklaruoti prekes, kaip elemento pavadinimas arba nurodyti vertę, pagal užsakymą, pls mus informuoti, kai priėmimo tvarka.

    2).Mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ir rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisyklės

    3).Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjų atsakomybę.

    Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

    1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų pirkimo užsakymo numerį.

    3) Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Garantija

    12 mėnesių gamina ribota garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

    Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

    Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

    Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

    Vežimas

    CDEK pristatymas paprastai trunka 13-37 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.

    DHL shipping paprastai trunka 3-7 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.

    EMS pristatymas paprastai trunka 8-12 darbo dienų, priklauso nuo šalies pristatytas.

    UPS, pristatymas trunka 3-5 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.

    HongKong post oro paštas:pristatymas paprastai trunka 15-30 darbo dienų, priklauso nuo šalies pristatytas.

    Kinija Paštu Oro Paštas:pristatymas paprastai trunka 15-30 darbo dienų, priklauso nuo šalies pristatytas.

    Atsiliepimai

    1) Pirkėjų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

    2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jis bus tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

    3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

    Pakavimo Informacija

    · Įrenginio Tipas: daug (10 vnt/lot)

    · Pakuotės Svoris: 0.36 kg (0.79 lb.)

    · Pakuotės Dydis: 10cm x 8cm x 12cm (3.94 x 3.15 in x 4.72 in)

    Žymos: baterija 4 pastaba "samsung", atveju lenovo k33a48, oficialus xiaomi, baterija skirta galaxy note 4 samsung, baterija telefono redmi 4 pastaba bn43, baterija bn41, mijia, šviesos mi a1, bm42, galinį dangtelį mi sumaišykite 2.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai