Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės

Plaukų Salonas Siena Lipdukas Graži Mergina Vinilo Decal Kirpykla, Sienų Dekoras Mergaičių Kambario Apdaila Šukos Dailės Freskos Žirklės

€8.49 €5.18
Yra sandėlyje
w20652

Specifikacija: Single-piece Package
Temos: modelis
modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
Klasifikacija: Langų Lipdukai
Medžiaga: PVC
Savybės: nuimamas,atsparus vandeniui
Scenarijus: SIENOS
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Modernus
Modelio Numeris: L548

  • Apie Dydis: (1 colis ≈2,54 cm), Jei norite, kad kiti dydžio, prašome susisiekti su mumis. 28X31cm 42X48cm 57X66cm Apie Spalvas: 1. 41 spalvų jums.Jei pasirinksite "kitos spalvos", pls palikti mums pranešimą dėl jūsų užsakymą arba susisiekite su mumis spalvos kodas jūs norėjote.Visų spalvų paletę, kurie yra prieinami. 2. Spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo jūsų ekrano nustatymų.Ačiū.

    ----------Produkto Detalės Ekranas---------- Prašome atkreipti dėmesį: 1. Lipdukai gali būti lengvai pašalinti nepažeidus sienos.Bet NE pakartotinai naudoti, kai taikoma. 2.Prašome sekite instrukcijas, įklijuokite lipduką, prašome naudoti perdavimo filmas perduoti aplinkosaugos ¾enklelis, ne tiesiogiai, įklijuokite lipduką. 3. Lipdukai yra die-cut, bet ne atspausdintas stiliaus, todėl nereikia būti fonas.Prie sienos arba paviršiaus, kad jūs taikyti lipdukai bus fonas. 4. Lipdukai didesnis nei 23.5" (60cm), būna 2 ar 3 ar daugiau vienetų. 5. Mūsų Nuotraukos neatspindi tikrojo dydžio.Tai yra tik Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums vietos , prašome įvertinti savo vietos. 6. Jeigu jūs negalėjote gauti sklypą laiko, susisiekite su mumis. 7. Jei prekės buvo pažeistos ar su defektais, susisiekite su mumis Apie Laivybos: 1. Daugiausia, elementai gali būti išvežti Apie 1-3 darbo dienas.Tranzito laikas ir Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo pristatymo būdą ir kur esate,.Taip pat, pristatymas gali būti atidėtas dėl atostogų ar stichinių nelaimių. 2.Jei norite žinoti savo logistikos informacijos,prašome prisijungti www.17track.net Įveskite siuntos numerį galite matyti jūsų užsakymą.Labai jums ačiū.

    Žymos: šviežių plaukų sienos, prabangus grožio salonas baldai, plaukų salonas baldai, kapiliarinis cutter, priedų kirpykla, automobilių žaislas kelio, dekoro lipdukai grožio salonas parduotuvė, hairdress, plaukų salonas įranga, ploni plaukai lazdelė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai