50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai

50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai

€19.51 €16.97
Yra sandėlyje
w20431

Metalo Tipas: Kita
Parama: Drop laivyba
Funkcija: Įžuvinti
Prekės Pavadinimas: PROKTH
Atidarymo Tipas: Kita
Modelio Numeris: Butelio Atidarytuvas

  • 50PCS Derliaus Bronzos Klavišą Butelio Atidarytuvas Tuščiaviduriai Cinko Lydinys, Ruda Kraftpopieris Dovana Žymes Retro Stiliaus Vestuvių Dovanos Džiaugtis Svečiai

    Kulka Taškų:

    1、Paketą, Įskaitant: pakuotėje yra 50 derliaus bronzos klavišą atidarytuvas, 50 skaidrūs maišeliai, 50 kraft popieriaus dovanų žymes ir 50 natūralaus džiuto virvės.

    2、Bauda Apdaila: antikvariniai bronzos butelių atidarytuvai mišinys gražiai su vintage stiliaus kraft popierius, labels, kurį galima pakabinti ant medžių, ir jūs galite surinkti arba platinti juos ant darbalaukio nuostabi parametrai.

    3、Išskirtinį Meistriškumą: Į džiuto virvės, kraft popieriaus etiketė, bronzos klavišą atidarytuvas ir raišteliu maišelis yra matomas retro stilių.Eko-draugiškas rakto formos butelio atidarytuvas yra pagamintas iš cinko lydinio, kad tai nėra lengva rūdžių.

    4、Vestuvių Dovanos: Kiekvienos žymės savybės žodžiai "Ačiū, kad esi svarbi mūsų gyvenimo dalis", taip išreikšdami gilų dėkingumą naujokams.Ir svečiai gali parašyti palaiminimas žymeklį.

    5、Džiaugsmo Teikėjai: Šios pagrindinės formos papuošalai iš tikrųjų yra ne tik praktinė butelių atidarytuvai, bet taip pat specialų vestuvių dovanos.Be nedidelį raišteliu maišelį, jūs taip pat gali suteikti svečiams saldainiai ir šokoladas pareikšti vestuvių, saldumynai, kuris bus, kad jie laimingi metu.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: ekologiška cinko lydinys

    Dekoratyvinis dydis: apie 6,8 x 2.3 cm/2.68 x 0.91 į

    Skaidri dydis: apie 11.8 x 9cm/4.65 x 3.54 į

    Privalumai: galite turėti 1-2 saldainius už Ferrero Rocher arba 3-4 mažų saldainiai

    Tegus dydis: apie 9 x 4,5 cm/3.54 x 1.77 į

    Kanapių lyno ilgis: apie 31cm/į 12.20

    Pakavimo Sąrašas:

    50 x klavišą atidarytuvas

    50 x žymeklį ir tuščiaviduriai širdies

    50 x skaidrų maišelį raišteliu

    50 x džiuto virvės

    Mokėjimo būdai:

    Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

    Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.eatin.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

    Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.eatin.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

    Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

    Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

    Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

    Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

    Siųsti ir grąžinimas:

    Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

    Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

    Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

    Žymos: popieriaus lenta, tuščias popieriaus tegus, sluoksnis yra medžio lapas, "pasidaryk pats" amatų rinkinys suaugusiems, diamond dėklas, trikampis rūšiavimo dėklas, beržo fanera, "lexus" ženklas, plastikiniai tegus, ant pakylos stovi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai