Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi

Aqara Smart Sieninio Lizdo Xiaomi " Smart home Lizdo ZigBee ryšiai Belaidis Remotel Jungiklis Dirbti su Mijia APP

€24.79 €17.36
Yra sandėlyje
w20124

Gyro: NA
Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
Maksimalus Greitis: NA
Produktas: Aqara Smart Lizdo
Suderinamumas: už Mijia APP
Suderinamumas 1: homekit
Prekės Pavadinimas: aqara
Modelio Numeris: Sieninis Lizdas
Masto: NA
Valdymo Kanalai: 2 Kanalai

  • Aqara Sieninio Lizdo (Zigbee)

    Įjungia arba išjungia namų apyvokos prietaisus per savo išmanųjį telefoną.

    Savybės:

    1. Nuotolinis valdymas Xiaomi Mi Namų ir "Apple" Home App 2. Dėl išjungimo laikmatis 3. Galia statistika 4. Smart sąsajos su kitomis Aqrar prietaisai, Suprantu, daugiau pažangių funkcijų

    Pastaba: Aqara Koncentratorius yra reikalingi, kad šio produkto dirbti su HomeKit technologija.

    Suderinama su namų fumishing

    Sieninio lizdo (ZigBee redakcija) yra nustatytas protingas lizdą, kuris neturi įtakos esamų namų dekoravimo stilius.Tiesioginis pakaitalas tradicinių lizdai gali pasiekti nuotolinio valdymo pultas, laikas perjungti ir baterija statistiką ir pan.Tai gali būti susiję su kitų išmaniųjų prietaisų, siekiant palengvinti jūsų gyvenimą. * Įrengti modelis 86 kasetė,lengvai montuojami.

    Ilgalaikis,saugos ir aukštos kokybės

    Aqara sieninio lizdo (ZigBee versija) vyko nacionalinės BMK sertifikavimo,Naudoti lygį, kai V0 750 C atsparumas liepsną medžiagų, džekas su nepriklausomų saugos duris.Paremti daugiau-temperatūra ir apsauga nuo perkrovos, remti didžiausią 2500W didelės galios prietaisai.Mygtukai gali būti daugiau nei 50 tūkst. kartų pakartotinai presai, korpuso adoptsanti-uv medžiagos ir ne išnyks ir po ilgalaikio naudojimo.

    Pažangi jungtis realaus gyvenimo patogumas

    Naudoti Aqara smart lizdas (ZigBee versija), kad paprasti prietaisai namuose tapo protingas instanty,tai lengva pasiekti įvairių pažangi scenos naudoti jį su Xiaomi/Mijia ir kitų Aqara produktus.Pavyzdžiui, openingwater dozatorius automatiškai, kai jūsų namuose ir uždaryti jį, kai niekas į kairę,paspaudus belaidžio tinklo jungiklis prieš jus eiti, stalo lempos,ryžių viryklė ,karšto virdulys ir kitos smulkmenos uždarytas...

    Vėlavimo Uždarymo 07:00 AM

    Skubėti iš 7 ryte, nesijaudinkite ne,prietaisas automatially uždarytas, siekiant užtikrinti saugumą.

    Nuotolinis Jungiklis 09:00 PM

    Dirbti viršvalandžių iki 9, įjunkite vandens šildytuvas anksto, eiti namo iš karto mėgautis karšto vandens vonia, išleidimo dienos nuovargis.

    Įranga ryšį 11:30 PM

    11:30 p.m., kai jūs gaunate pasiruošę pereiti į miego režimą, paspausdami belaidžio pereiti prie lovos,tada išjunkite stalo lempa ir kiti įtaisai,tapti atsitiktinis slacker.

    Elektros statistika nepraleisti kiekvieną kilovatvalandę

    Kištukinio lizdo gali ne tik nustatyti faktinio naudojimo galia accuratelybut taip pat pridėti upthe galios elektros appliancesachieve vizualizacijos energijos suvartojimą, kas kilovatvalandę

    Paprasta ryšį Tik du žingsniai

    Pakeisti tradicinį lizdą tiesiogiai, įgyvendinti pažangias transformacijos su maža kaina skubiai.Su vartai ar oro kondicionavimo sistema, kompanionas, jūs galite lengvai patirtis, Pažangios funkcijos, įskaitant nuotolinį jungiklį ,laikas perjungti ir įranga svirtinis jungiklis prietaiso.

    Žymos: aqara plug, aqara sienos jungikliai, aqara relay t1, mi relė, zigbee lizdas ce, xiaomi aqara pažangaus belaidžio ryšio raktelis, aqara, lizdas zigbee, zigbee, mi namų lizdas smart.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai