Geriausios SNES Vaizdo Žaidimų Kasetė 101 1 SNES Žaidimų Kasetė 16 Bitų SNES Žaidimus Prekės NTSC-U/C JAV, Kanados anglų Geriausios SNES Vaizdo Žaidimų Kasetė 101 1 SNES Žaidimų Kasetė 16 Bitų SNES Žaidimus Prekės NTSC-U/C JAV, Kanados anglų Geriausios SNES Vaizdo Žaidimų Kasetė 101 1 SNES Žaidimų Kasetė 16 Bitų SNES Žaidimus Prekės NTSC-U/C JAV, Kanados anglų

Geriausios SNES Vaizdo Žaidimų Kasetė 101 1 SNES Žaidimų Kasetė 16 Bitų SNES Žaidimus Prekės NTSC-U/C JAV, Kanados anglų

€19.01
Yra sandėlyje
w20032

Kilmės: KN(Kilmės)
Nintendo Modelis: Super Famicom
Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
Prekės Pavadinimas: mindkids

  • super SNES žaidimų kasetė

    Mūsų žaidimas kasetė Veikia puikiai originalus 90 sistemą, Retron sistemos 2 & 3, Retro Duetas & Trio sistemoms, ir visos kitos techninės klonas sistemų, tokių kaip Gamerz Tek.TIK sistemos, TAI BUS NE DARBAS yra Retron 5 ir Retro Freak, nes jie yra " Android emuliatorius, nėra aparatūros.Žaidimo pasirinkite meniu yra pagal abėcėlę, ir VISI žaidimai yra visiškai anglų kalba.Yra 24 žaidimai gali baterija išsaugoti NTSC sistema regiono suderinama (JAV ir Kanada).

    Siuntos&Mokėjimo :

    1. We will ship užsakymą iki patvirtino, www.eatin.lt ir PAYPAL adresą. 2. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 3. Mes tik Paypal šiuo metu.Kreditinės Kortelės gali būti mokama per Paypal. 4. We will ship užsakymą per 1 darbo dienos, kai mokėjimo baigtas.Pranešimo siuntas su sekimo Nėra.bus išsiųstos pirkėjui. 5. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

    Žymos: gameboy spalva, 620 1, snes kasetė cartao, nuogas kutas, sxcore, kanada, retroflag superpi, snes ac, retro snes, oculus quest 1.

  • Atsiliepimai (4)

    • Crayyz Rap

      Perfect, delivery super fast.

    • Elsieh93

      works great

    • Stalkerz33

      Fuciona perfectly great product

    • Dobrenkiy Ya2

      Very good item be satisfied I arrive In good condition and in good weather

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai