Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa

Elektros Mopping Dulkių Šepetys ir Valymo Audinys Dyson V7 V8 V10 V11 Keičiamų Dalių su Vandens talpa

€24.80 €18.60
Yra sandėlyje
w1983

Vakuuminis Dalis Tipas: Šepetėliai
Tipas: Dulkių Siurblių Dalys
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Produkto Aprašymas:

    Geras daiktas!!100% brand new ir Aukštos Kokybės!

    1,100% brand new ir aukštos kokybės;2,Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.

    3,Daugiafunkcinis dizainas, sausu mop, wet mop, vaškavimas, siurbimas keturi viename, universali mašina, spręsti įvairias valymo problemas vienu metu.

    4,Priimti bauda minkštas pluošto mop veiksmingai valyti dauguma vandens dėmes ant žemės.Po išardymo, kad mop galima plauti ir naudoti pakartotinai.

    5,Padalinta vandens bakas, lengva įdiegti, lengva kontroliuoti vandens,Po išardymas, ji yra lengvai išplaunama ir švarūs.

    6,Galingas variklis ratai daro namų valymo labiau taupant laiką ir taupantis, tinka įvairių grindų pavyzdžiui, keraminės plytelės, marmuras ir medinės grindys.

    Techniniai duomenys:

    Įmontuoti: Už Dyson V7 V8 V10 V11

    spalva: juoda, skaidri

    Medžiaga: ABS+bauda minkštas pluošto

    dydis: Mopping Šepetys 28.5 * 13.5 * 5.5 cm (Apytiksliai)

    Paketas Apima:

    1 * Mop Galva

    6 * Mop Šluostės

    1 * Vandens Talpa

    Pristatymas:

    Mes paprastai teikia laivybos metodą kinija paštu, Oro paštu, ir E paketinių į JAV.Pristatymas per EMS,DHL,UPS ar FEDEX yra taip pat prieinama, jei norite mokėti papildomo mokesčio arba savo užsakymą pasiekti daug.

    Žymos: dyson v6, duyson, lanksti dulkių siurblys, dyson v8, cen663, dyson v7, pirkti dyson dalys, originali dyson v11 absoliutus, dalys dyson šepetys, dyson v10.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai