Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės

Naujas medvilnės megzti moterų prarasti V-kaklo, ilgomis rankovėmis megztinis vientisų spalvų megztinis yra minkštas ir patogus didmeninės

€33.90 €17.62
Yra sandėlyje
w19653

Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
Storis: Plonas (Vasarą)
Technics: Kompiuterio Megzti
Elemento Tipas: Puloveriai
Medžiaga: Medvilnės
Drabužių Ilgis: Trumpas
Prekės Pavadinimas: FRSEUCAG
Apykaklės: V-Kaklo
Apdaila: NĖRA
Lytis: MOTERIS
Uždaryti Tipas: NĖRA
Modelio Numeris: XJ
Medžiagos Sudėtis: Medvilnės
Stilius: Biuro Panele
Modelio Tipas: Kietas
Rankovės Stilius: Reguliariai

  • Sveiki,

    Mėgaukitės nuostabų apsipirkti

    Prieš perkant, prašome skaityti

    1. Jei ne arive į 60dias (rusijos Federacija 90dias), siūlyti visa Grąžinamoji išmoka.Taigi, prašome neatidaryti ginčo metu paketo atvyksta ne

    2. Prašome atkreipti dėmesį, kad išsamiai dydis ir gaminio duomenis iki užsakymo

    3. Didmeninė priimti, galite pridėti į patikusius į savo krepšelį ir vieta užsakymą, levae mums žinutę, mes suteikiame jums geriausią kainą.

    4. Lašas Apsipirkti, jei esate lašas laivybos pardavėjas.Mes suteiksime jums labai gerą kainą.

    5. Visi užsakymai yra paprastai išsiunčiamas per 5-7dias.Išparduota produktas bus atidėtas 3-5dias siųsti.

    6. Differeces spalva gali būti dėl kai kurių kitų reasion, tokių kaip atspindys, spalvotas ekranas, apšvietimas ir kt.tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

    30 ° šių vandens plovimo.neutraliu plovikliu.Ranką, o ne skalbti mašinoje.(Tai užtikrina, kad drabužiai neturi trauktis, be iškraipymų.)

    Žymos: stambus vyras sweter, aukso sweter, mezgimo sweter, šuo sweter, meksikos sweter, sweter moteris, gotikos sweter, liemenė sweter, merginos sweter, kailio sweter.

  • Atsiliepimai (4)

    • Kristabel Iz Dabl

      Хорошее качество! приятный к телу

    • Peterson1981

      At 89-69-89 the size of M is not large oversize. It's perfect for me.

    • Foobar1000

      Хлопок. Цвет насыщенный, как на картинке.

    • Zevs2008

      Качественная кофта. Коттон без синтетики. Без запаха. Кофта села отлично. Длина рукава и длина кофты отличные. Продавца советую.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai