Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021 Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021 Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021 Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021 Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021 Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021

Kalėdų Salono Name Miniatiūriniai Namuose LED Šviesos Dekoracija Namuose Kalėdų Papuošalai Navidad Noel Naujųjų Metų 2021

€9.69 €6.59
Yra sandėlyje
w18603

Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
Kilmės: KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas: No

  • Aprašymas:

    1. Šis mielas namas netinka žaisti, ir ji gali būti kolekcines, pastatų ar namų puošybai baigus.Pridedamas dalys turi būti surenkamos ir "PASIDARYK pats".Ši asamblėja yra tinkamų žmonių, kuriems per 14 metų, ir bendrauja ir su paauglių ar suaugusiųjų, bet ir tinka labai daug laiko reikalaujančių projektų.

    2. Tai puiki dovana ir kolekcines tiems, kurie mėgsta rankdarbius ir miniatiūros.Dėžutės pati atrodo kaip dovana-atrodo gražus!Jūs galite padaryti tai patys, kad dovana prasmingiau.Gali būti sunku statybininkas iššūkis, bet jums bus laimingas, kai baigsite.

    3. Šis medinis pavyzdžiu padės jums įsimylėti menas ir amatai, ir leidžia jums mėgautis rankų darbo ir pasiekimų.Interjero baldų komplektas yra lengva siūti, net pradedantiesiems gali veiksmus, užbaigti tai, ne per sunku.Jūs galite suteikti sau pusantros ar dvi valandas per dieną surinkti ir įklijuokite jį, ne tik ugdyti gerus įpročius, bet taip pat, kaip siurprizas.

    4. Medžiagos, žaislo namas yra tikslesnis, prašome don ' t atliekų, tai kiekvienas žingsnis, naudoti jį pagal instrukcijas.Tačiau nereikia pamiršti, kad tai yra "PASIDARYK pats" rinkinys.Jei kažkas rinkinyje yra sugadintas, prašome don ' t būti nusivylė, naudoti savo vaizduotę, kad pataisyti arba naudoti kitų dalykų, jį pakeisti.Laistyti reikia paruošti patys.

    5. Ne tik gali būti ant darbastalio, bet taip pat gali būti pakabinama, kaip namų puošmena, renkant dovaną žibintai.

    Specifikacija:

    Gatavo produkto dydis: apie 21.5*8*8cm/8.46*3.15*3.15 į

    Medžiaga: mediena, audiniai, karoliukai

    Medžiaga: PASIDARYK pats " Kalėdų kotedžas

    Žymos: dekoro velykų, ryšiai papuošalai, 2021 naujųjų metų, namų, 2021 kalėdų dekoro, menorah kalėdų ornamentu, christma, funy kalėdų "pasidaryk pats", dekoravimo kalėdų atostogų, kinijos dekoras.

  • Atsiliepimai (3)

    • Anjielika Vivat

      The goods have not even sent

    • Miss Gucci 5

      All right, product as in description. Fast shipping.

    • Diana4fver

      It comes totally unarmed and the truth is very well thought out for those who like crafts and have time, my mistake not reading the description that explained all that well.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai