Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu

Retro Smėlio Laikrodis Dekoro Darbalaukio Sandglass Laikmatis Eifelio Bokštas Ornamentu

€7.61 €4.18
Yra sandėlyje
w1853

Yra Protingas Prietaisas: No
Temos: meilė
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Europa
Medžiaga: Plastikiniai
Prekės Pavadinimas: OUNONA

  • Aprašymas

    Į smėlio laikrodis iš pradžių buvo naudojamas kaip senovės sinchronizavimo įrankį.Dabar ji yra ne tik mados namų puošybai, bet taip pat gali būti naudojamas kaip vaikų plaything laisvalaikio metu ar studijuoti, ir gali būti naudojamas vykdyti vaikų kantrybės ir atkaklumo.Jūs galite naudoti šią šviesą darbalaukio dekoras, dovanos, pavyzdžiui, Naujųjų Metų dovanos, šventės, dovanos ir kt.

    Savybės

    - Spalva: Aukso.

    - Medžiaga: Plastikas.

    - Dydis: 15.50X6.80X15.20cm/6.09X2.67X5.97inch.

    - Dekoratyvinės detalės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, su nuolat bazę, ji yra labai tvirtas ir nepriklauso.

    - Smėlio stiklo, taip pat Eifelio Bokšto dekoras gali būti patiekiamas kaip draugas, dovana, Naujiems Metams, dovana, atostogų dovanų.

    - Jis gali būti naudojamas kaip laiko planavimo priemonė, taip pat mados šeimų papuošalai, bet taip pat gali veikti kaip vaikų plaything laisvalaikio ar studijų metu.

    - Tuo tarpu, jūs galite naudoti ją kaip laikmatis, kai padaryti kaukę arba Joga.

    - Pateikti smėlio laikrodis ant stalo, taip pat yra labai stilingas, smėlio teka lėtai, jūs galite mėgautis gražaus laiko ir nuostabus.

    Pakavimo sąrašas

    1 x ornamentu

    Žymos: sienos stalo dekoras, eifelio bokštas, dekoro retro, dekoro gotikos, smėlio laikrodis, stalo dekoras, darbalaukio comput, pasakų namas sodo ornamentu, retro, dekoro eifelio bokštas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai