BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis

BALLE Skaidrus 1,5 mm PVC Staltiesė Raštas Stalas Padas Minkšta Stiklo Valgomasis Aliejus-Įrodymas, Stalo Dangtelis didelėms Apkrovoms, Anti-Plikymo Kilimėlis

€8.08 €7.67
Yra sandėlyje
w184749

Technics: Neaustinių
Medžiaga: PVC
Dydis: Many
Sandarinimo metodas: liaukis valcuojant
Naudoti: viešbutis
Prekės Pavadinimas: smilekarawa
Modelio Tipas: GEOMETRINIO
Funkcija: Atsparus vandeniui
Stilius: Modernus
Kilmės: KN(Kilmės)
Storis: 1,5 mm
Formos: Stačiakampis
Modelio Numeris: 1,5 mm pvc
modelis: SPAUSDINTI

  • Produkto pristatymas

    Pagamintas iš ekologiškos plastiko, vinilo, PVC su karšto spaudimo į ritinį.Mūsų stalo užtiesalai yra patvarus, atsparus vandeniui, aliejus, atsparus, tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai, kad nebūtų subraižyti ar susinervinęs, kuriuos augintiniai arba aštrių daiktų, ir išlaikyti baldų paviršius visiškai naujas.Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl vadovo matavimo ir nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos kaip ir skirtingų monitoriaus ekraną ir šviesos poveikis.Pakuotėje: 1 x BALLE PVC Lentelės Dangtelį(1,5 mm), Pakavimo metodas: liaukis valcuojant.

    PVC Privalumas

    Mūsų PVC su užapvalintais kampe supjaustyti dizainas, keičiasi tradicinis stačiu kampu būdą, o ne kentėti ranką ir apsaugoti jūsų stalo.

    Sandarinimo metodas

    Prekės Ženklo Istorija

    Esame profesionalus gamintojas PVC staltiesės.Mūsų produktai yra parduoti visame pasaulyje.Šis produktas buvo kokybiškas ir patikimas materia, tai nekenksmingas žmogaus organizmui.

    Pastabos

    1.Naujas soft stiklo turi nestiprus plastiko kvapas, bet jokio kito kvapo, ji išnyksta po vienos ar dviejų dienų ar galite nuplauti jį. 2.Minkšta stiklo yra karšto spaudimo ir turi šiek tiek susitraukimas.Po tam tikro laiko, jis bus stabilus. 3. Prašome nedėkite aukštos temperatūros daiktus ant stalo užtiesalai tiesiogiai. 4. Prašome nedėkite ant lakuoto ar poliruoto NAUJAS medinis viršūnes tiesiogiai, nes drėgna tapyba gali prilipti prie dangtelio.

    Mokėjimo

    Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą Pirkėjų sumokėtas importo muitai, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko pervedimas

    Grįžti & Grąžinti

    1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.

    Pristatymo laikas

    1. 15-25business dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-40 darbo dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 15-50 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrika) 4. 15-60 darbo dienomis (Rusija)

    Atsiliepimai

    1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2.Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

    Žymos: staltiesė pvc, padengti tabl, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, padengti pvc lentelės, stalo staltiesė, klijuotė staltiesė, fonas foto, pvc, pvc coted, apvali staltiesė.

  • Atsiliepimai (2)

    • Veronika1493

      I ordered 11.11 received 22.12 for a long time. The tablecloth is very dense thick neatly rolled into a roll. Smells small. As a gift from the seller 4 small napkins.

    • Kelityri

      The tablecloth looks interesting, not cheap. I liked the picture (calm, it looks original). Delivered sdek-om (delivery was really long). Because of the film was twisted, until tight to the table does not fit and is unclear, how she will behave in the future (I will add a review). There was an unpleasant smell, I think it will fade. As a gift put the seller coasters. The seller quickly answers questions (immediately provided the track for tracking by CDEC, convenient)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai