Iki 2020 m., KTAG ir Vairuotojo ECM Titano 26000 Vairuotojai + K/E/S/S V/2 ECM TITANO 1.61 Su 18259 gali siųsti nuorodą Karšto Pardavimo Iki 2020 m., KTAG ir Vairuotojo ECM Titano 26000 Vairuotojai + K/E/S/S V/2 ECM TITANO 1.61 Su 18259 gali siųsti nuorodą Karšto Pardavimo

Iki 2020 m., KTAG ir Vairuotojo ECM Titano 26000 Vairuotojai + K/E/S/S V/2 ECM TITANO 1.61 Su 18259 gali siųsti nuorodą Karšto Pardavimo

€9.10 €8.64
Yra sandėlyje
w184031

Garantija: 1 metų
Elemento Aukštis: 0inch
Elemento Plotis: 0inch
Prekės Svoris: 0kg
Aparatinės Įrangos Versija: 1.61
Medžiagos Tipas: cd
Paramos Sistema: windows xp,7
Galia: w
Elektroninis: No
Programinės Įrangos Versija: 1.61
Elemento Ilgio: 0inch
Įtampa: v
Modelio Pavadinimas: ECM TITANO 1.61
Prekės Pavadinimas: AUTOOLOBD
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Elemento Tipas: Programinė įranga
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Iki 2020 m., KTAG ir K/E/E/S/S V//2 ECM TITANO 1.61 Su 18259+ Vairuotojas ECM Titano 26000 Vairuotojai gali siųsti nuorodą Karšto Pardavimo

    "Skype" :[email protected]

    ECM TITANO 1.61 VAIRUOTOJO Funkcija:

    1. ECM Titano 1.61 26 000 + TVARKYKLĖS Palaikomų

    2. Versija: 1.61

    3. Kalbos: Lietuvių, Anglų, Portugalų, Prancūzų, Ispanų,Italų

    Pastaba : Prieš parsisiuntimo andduringinstallation procesas,prašome išjungti visus antivirusinę programinę įrangą savo kompiuteryje .jei nežinote, kaip atsisiųsti, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis!

    Į viršų 3 Priežastys, Gauti ECM TITANO 1.61 Su 18259+ VAIRUOTOJAS:

    1. Jis yra struktūrizuotas, kaip 1.61 ir buvo pridėta naujų Vairuotojas

    2. Su šia programine įranga jūs galite remap jūsų automobilių įpurškimo kompiuterio (ECU) daugiau galios variklis.Pavyzdžiui, jeigu Peugeot 307 yra 90cv,

    3. Su šia programine įranga, ir taip pat kabeliu (KWP ar Galleto) skaityti iškelties EKIU skaičiuoklė galite pridėti daugiau galios iki šios transporto priemonės

    pavyzdžiui, jis bus 110Cv,tai vadinama chiptuning.Ji apima programinės įrangos with11500 vairuotojams už kelių modelių EKIU (ecu).

    ECM TITANO 1.61 Su 18259+ VAIRUOTOJAS Aprašymas:

    ECM TITANO leidžia tiksliai ir lengvai, savarankiškų ir visiškai saugus aiškinti failų, kurie yra pateikta viduje variklio valdiklis.Naudodama Tvarkyklę, kuri tiesa "turinys" kelti skaitymo failus, esančius valdymo blokai, jūs galite lengvai rasti saugomi duomenų failo žemėlapius ir pagrindinis rev ribotuvas padidinti variklio galia, arba tiesiog vartotojų optimizuoti.

    Vairuotojas

    Neįvykdyti sudedamoji dalis, šis produktas yra savo tvarkykles, naujausios Kartos.Jie siūlo gerai-struktūrinis ir funkcinis galingas sąsaja kurti ir valdyti projektus pagal apdirbta pagal ECM Titano failus.Po failo esančią atminties valdymo vienetas, buvo skaityti, užtenka įkelti jį.Tada programa pradeda ieškoti patikrinti buvimas suderinamas tvarkykles, tiek mūsų asmeniniame, taip pat internetinėje duomenų bazėje.Ačiū, kad studijas mūsų kūrėjai, leidžia programinės apie tiesiogiai veikti pagrindines sritis: kontrolės oro-kuro santykis, variklio sukimo momentą, įpurškimo sistema, Geležinkelių, Turbo ir daug kitų variantų nėra.

    Lentelės Rodinį

    Lentelėje pateiktų atstovavimo duomenis, esančius duomenų skaitymas iš duomenų valdytojo failas yra lengviausias, greičiausias ir labiausiai suprantamai aiškinti vertės padidėjimą ar decrease.By paspaudę norimą žemėlapį, pagrindiniame ekrane keičiamas pagal lentelę, kurioje buvo sukurta kirtimo, esama dviejų ašių parametrus.Taigi, galite Nm, Baras ir mm3, tiesiogiai kištis į fizinį žemėlapio informaciją, pavyzdžiui.

    2D Vaizdas

    Duomenys konvertuoti 2D grafikai.Per šį grafinis, galite pabandyti optimizuoti esamus duomenis variklio valdymo bloko ir veikti tik vienas iš žemėlapių, esančią Vairuotojas, tik vienas baitas, bet žemėlapio ar nustatytą viduje failą.

    3D Vaizdas

    Naujas 3D grafikos variklis leidžia jums bendrauti su duomenų esamą vairuotojo žemėlapyje.Galite keisti vertybes tiesiogiai iš grafiko lango, pasukti ir redaguoti.

    Šešioliktainis Peržiūrėti

    Visus failus iš variklio valdymo blokas turi šešioliktainis struktūra.Šis skaitmeninis atstovavimo sistemos yra labai paplitę dėl tiesioginių santykių šešioliktainis skaičius, kurio keturių dvejetainių skaitmenų kompiuteris science.By tai šešioliktainis langą ECM Titano, galite interpretuoti failo struktūra ir Redagavimas.

    Kontrolinė suma

    Tai yra šiek tiek seka, kad yra naudojami tikrinant išsamumą duomenis.Kiekvieną kartą, kai jums bendrauti su vienu tiek, aiškinti ir automatiškai koreguoja ECM Titano kontrolės seka.Todėl, sėkmingai žinoma, yra garantuotas, nesvarbu, ar jūs dirbate realiu laiku, ar jums reikia siųsti failą į savo vergais.

    Žymos: vivid workshop duomenų 2018, stalo titano, kess originalas, softwar, bdm rėmelį, mb star, kess, ecm titano, ktag, kess v2 2020 m..

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai