Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC

Bluetooth 5.0 o Imtuvas Siųstuvas 3 1. Mini 3,5 mm Jack AUX USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapteris, skirtas TELEVIZIJOS Automobilių PC " laisvų Rankų įranga

€4.72 €3.73
Yra sandėlyje
w183715

WIFI Standartą: NĖRA
Kiekis: Garso
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: NĖRA
Sąsaja: 3.5 mm
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Garso Takelio: Dvigubas
Aukštos Raiškos Palaikymo: NĖRA
Prekės Pavadinimas: SODIAL

  • Bluetooth 5.0 --- Priimti 5.0 "bluetooth" ir kokybę lustas, "bluetooth" siųstuvas turi sklandžiai ir stabili darbo atlikimo.

    2 in 1 Siųstuvas ir Imtuvas --- USB "Bluetooth" siųstuvas imtuvo mobiliojo ryšio telefonus, planšetinius kompiuterius ir kompiuterius, ir tai yra siųstuvas ausinėms, stereo ir ausines.

    Parama Kelių Rūšių --- USB Bluetooth siųstuvą palaiko belaidžiu būdu srautų, o iš jūsų ne "bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.

    Režimo įjungimo Lemputė --- Su siųstuvas ir imtuvas režimų jungiklio mygtuką, galite pakeisti režimą, kaip jūs norite.Pereiti prie siųstuvo režimas(TX), mirksi raudona lemputė, ir pereiti į kitą režimą(RX), mėlyna lemputė.

    Plačiai Suderinama --- Su ilgai transmittion atstumas(10m), USB, "bluetooth" adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, MP3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

    Šis nešiojamas, lengvas belaidis o siųstuvas ir imtuvas yra puikus belaidžio o sprendimą kiekvienoje situacijoje ir naudoti.Jis gali būti naudojamas su kompiuteriai, mobilieji telefonai, televizoriai, namų garsiakalbiai, automobilio garsiakalbius.Naudoti naujausią 5.0 "Bluetooth" technologiją, greitai, perdavimo greitis, aukštos kokybės stereo muzikos ir mėgaukitės patogiu atnešė naudojant "Bluetooth" technologiją į gyvenimą.

    "Bluetooth" versija: 5.0 "BLUETOOTH"

    Veikimo diapazonas: iki 10 m / 33 pėdų (be kliūčių)

    Porą pavadinimas: KN330 (priėmimo režimas)

    TX režimu: siųstuvas režimą, raudonas šviesos DIODAS yra įjungtas

    RX režimas: imtuvo režimą, mėlyna LED yra

    spalva:juoda

    Medžiaga:plastikas

    dydis:Produkto dydis: 45mm * 20mm * 11mm

    Pakuotės Turinys:

    1x Bluetooth 5.0 o Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris,

    1x 3.5 mm Aux Kabelis

    1x Naudotojo Vadovas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: ac "bluetooth" imtuvo, aptx garso siųstuvas, "bluetooth" auksas, garso bluetooth auksas, "bluetooth" siųstuvas vikefon, aptx "bluetooth" televizija, aptx automobilių garso, aptx hd ll, s4200, 3d bass.

  • Atsiliepimai (1)

    • Cepalea Dean2000

      dont show the bluetooth on pc can't connect my controller via bluetooth

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai