Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai

Nuotakos Baltas Perlas Klipą Auskarai Aukso Vestuvių Klipas apie Auskarus Ne Pradurtas Auskarai sv925 kalnų krištolas Ausies Manžetai Stud Auskarai

€27.07 €25.71
Yra sandėlyje
w183411

Metalų Tipas: NĖRA
Modelio Numeris: ALTB-796
Bauda ar Mados: Mados
kilmės vieta: kinija(žemyninė)
Tipo \ Formos \ Modelis: Naujas Atvykimo Mados Paprasta Madinga Skanėstas Vieną Pearl Ausies Apyrankės Auskarai
Tinkama Proga: Atsitiktinis, Pokylių, Sužadėtuvių, Vestuvių, Iškilmės, Šalis, Gimtadienio Dovanos
Pearl Tipas: Gėlavandeniai Perlai
Formos\modelis: ROUND
Lytis: Moterų Ir Moterų, Mergaičių, Dovanos
Modeliavimas: White Pearl Klipą Auskarai Vestuvių Aukso Vestuvinius Ne Pradurtas Auskarai
Svoris: about 2g
Dovana: Mama, Draugė, Žmona, Dukra, Sesuo, Sau
Akmuo: 3mm Natūralus Baltas Topazas, 8mm Natūralių Gėlo vandens Perlai
Medžiaga: 100% Kietasis Sterlingas Sidabro su 14K Auksu
Prekės Pavadinimas: Richight
Stilius: Baltas Topazas Ausies Manžetai Stud Auskarai Bridesmaid Ne Pradurtas Ausis Auskarai
Elemento Tipas: Auskarai
Kilmės: KN(Kilmės)
Taikoma Sezonas: Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Auskarai Tipas: Įrašo Auskarai

  • Produkto Informacija:

    Medžiaga: 100% Kietųjų Sterlingas Sidabro su 14K Auksu Brangakmenio: 3mm Natūralus Baltas Topazas, 8mm Natūralių Gėlavandenių Perlų Dovana Mama, Draugė, Žmona, Dukra, Sesuo, Sau Dėvėti Proga: Vestuvės / Įsitraukimo / Daliy Drabužiai / Šalis / Jubiliejų / Gimtadienį Dovanų ※Pearl yra natūrali medžiaga, yra keletas spalvų ir formos skiriasi.

    Pastaba:

    1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, tikroji prekės gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

    Produkto Pakuotė:

    Skaidrios Pakabos Box Pakuotės, Sumažinti Papuošalai Oksidacijos.

    Apmokėjimas:

    •Priimame alipay čia. •Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    Garantija ir Garantijos:

    •12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu! •Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. • * * Jeigu prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. • * * Jeigu prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

    Kitas Politikos Kryptis:

    •Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. •Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti. •Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. •Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    Žymos: papuošalai, cirkonio, ranka manžetai earings, moteris kubinis cirkonis stud auskarai, ausies opal, paprasta manžetai earings, šešiakampis žiedas, ilgai manžetai earings, mergina sidabrinė, auksu paauksuotas sidabras, mados korėjos vintage auskarai moterims.

  • Atsiliepimai (1)

    • Www Harrystick11

      Cute. leave no clean. clip.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai