Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas

Anime Hentai Ouji į Warawanai Neko Dakimakura Padengti Tsutsukakushi Tsukiko & Azuki Azusa Sustiprinti Atveju Loli Apkabinimai Kūno Užvalkalas

€23.98
Yra sandėlyje
w183356

Modelio Tipas: Animacinių filmų
Tipas: Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
Technics: Neaustinių
Dydis: 35x100cm or 50x150cm
spalva: Kaip Rodo
Rinkinys Tipas: No
Naudoti: viešbutis
modelis: Paprastas Dažyti
Materail: 2way Tricot arba Persiko Odos
Reitingas: Klasės
Funkcija: Eco-Friendly
Stilius: anime

  • Pastaba :Pagalvės užvalkalą tik , Pagalvės Core nėra įskaičiuoti !!!

    Medžiaga :Persikas Oda Arba 2 Būdas Tricot(2wt) Pastaba :Pagalvės užvalkalą tik , Pagalvės Core nėra įtrauktas.Patogus ir 100% Brand New

    50x150cm ar 35x100cm .Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    Dvipusis spausdinti dizainas .Tikrasis spalva gali skirtis nuo spalvos jūsų kompiuterio ekrane dėl monitoriaus spalvų apribojimų.

    - Su iš anksto sumažėjo audinio, galite plauti savo Užvalkalas plovimo mašinos šaltu vandeniu ir naudoti subtilus programa. - Į geriausias būdas išlaikyti jūsų Užvalkalas yra plauti rankomis jį šalto vandens . - Negalima naudoti džiovintuvas, geležies, ar dar ką nors sušilti dakimakura padengti arba jums bus sugadinti spausdinimo !

    Gal kai kurios privačios dalys yra užblokuotas, bet yra necenzūruotos dėl nekilnojamojo pagalvės užvalkalą .Reikia necenzūruota nuotrauką , pls susisiekti su mumis .Ačiū !

    Žymos: dazai osamu karoliai, hentai manga, hentai, azur lane kūno pagalvė, ouji, striukė lolita, misaki pagalvė, suknelė loli, ponis dakimakura anime, dakimakura.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai