SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio

SEPROFE naujas 8 makiažas šepetys redwood rankena sidabro vamzdis arklių plaukų, makiažo teptuku grožio priemonė, akių šešėlių teptukas, rinkinio

€10.62 €9.56
Yra sandėlyje
w18333

NĖRA.: M214A
Importo Ar Ne: Ar
Šepečių Medžiagos: Ožkos Plaukai
Išvaizda Spalva: 8 raudonmedžio barų sidabro vamzdžiai
Kilmės: Shenzhen
Bendrosios specifikacijos: 17,5 cm
Teptuku krepšys tipas: PU
Tinka gyventojų: valiuta
Šepečių rankenos medžiaga: Medinė Rankena
Pagrindinių tolesnių platformose: noras, "Amazon", "Express", " Standalone, LAZADA, ebay
Šepečių skaičius: AŠTUONI
Yra tarpvalstybinio prekių tiekimas?: Taip
Kiekis: 8
Naudojamas Su: Rinkiniai & Rinkiniai
Modelio Numeris: 57
Šerių medžiaga: cilice
Vilna ilgis specifikaciją: 1,5 cm
Dydis: 15*5*3
Produkto Kategorija: Makiažo teptukas, akių šešėlių šepetėlis tiktų
Rankenos Medžiaga: Mūrinis
Teptuko rankena specifikacijos: Nešiojamų pinigų

  • Produkto pavadinimas: 8 raudonmedžio lazdele sidabro vamzdis arklių plaukų, akių šepetėliu SE su kryžiaus grūdų įdėkite maišelį

    Vieneto svoris:106 g/set.

    Medžiaga: Aliuminio vamzdis/medinių stulpų/arklio plaukai

    Šaltinis: daug spot prekės, vežamos tą pačią dieną.

    Aprašymas: Mediena, stogams, 8 skirtingų shapebrush galvos, tinka eye shadow, foundation, antakiai, akių kontūro, lūpų, likutinė miltelių ir kitų akių, veido makiažas naudoti!SE su " cross-spausdinimo maišelį, logotipas.

    Pastaba: pirkėjas turi kokių nors problemų, gavęs prekes.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo.Mes tai sutvarkysime už jus, kad jums jaustis patogiai, ir naudoti jį su pasitikėjimu.

    Kaip pasirinkti makiažo teptuku

    1. Teptuku pageidautina, pagaminti iš natūralių plaukų, nes gamtos šepetys yra minkšta ir elastinga, jaučiasi kontakto su oda, ir yra lengva klijuoti dalelės, dažymas natūraliai.Nors sintetinis teptukas yra gana sklandžiai, tai nėra lengva tolygiai teptuku miltelių dalelių.

    2. Šereliai turi būti minkšti, lygūs, tvirti ir visiškai, ir nėra lengva nukristi.Rankena taip pat turėtų būti lengva naudoti.

    3. Renkantis šepetėlį, jūs galite pajusti savo elastingumą, su savo rankas, arba paspauskite teptuku tiesiai ant darbalaukio.Šeriai geros kokybės bus platinamos apskritos formos, be spragų.

    4. Valyti šepetėliu ir atgal kelis kartus ant nugaros, jūsų rankos.

    5. Metodas atskirti true ir false, šeriai yra tai, kad karšto vėjo plaukų džiovintuvas pučia į šerius, išlaikyti originalų gyvūnų plaukų, ir garbanotas šeriai yra cheminių pluoštų.

    Kaip valyti makiažo teptuku

    1, jūs galite pasirinkti specialiu teptuku valiklio, ar švelniu gamtos skalbimo produktų (tokių kaip kūdikių šampūno ir pan.) valymas.Naudojant brush cleaner, taikyti vieno dolerio monetos dydžio valymo kremas su šlapia mirkyti makiažo šepetėliu, švelniai minkyti, ir nuplaukite šaltu vandeniu.

    2. Niekada plauti su vilna.

    3,清洗后,用面巾纸或化妆棉轻轻按压刷毛,让水分快速排出,切记不要扭绞刷毛,导致其结构松散甚至脱毛.

    4. Po kontroliuoti drėgmės kiekį, pakabinti makiažo šepetėliu ir tegul šepetys plaukams išdžiūti natūraliai žemyn.Nenaudokite orapūtės smūgis karšto arba atskleisti saulės norėdami išvengti medžiagos.

    Kaip laikyti makiažas šepečiai

    1. Labiausiai makiažo markių, bus įrengta atitinkančios makiažo maišeliai, kurie taip pat gali būti perkamos atsižvelgiant į jų kiekį ir specifikacijas.Paprastai maži makiažas krepšiai tinka saugoti trumpa rankena šepečiai ar kelionių šepetėliai, kurie yra dažniausiai naudojamas; didieji tinka saugoti profesionalūs makiažo teptukai.

    2, teptuku, kad nebus naudojamas, o geriausia yra įkišta galva į makiažas langelį.Ilga rankena šepetys yra lengva naudotis, bet tai nėra lengva nešiotis.Jūs galite taip pat pirkti trumpesnį šepetėliu pagal dydį makiažas maišelį.

    Žymos: shenglianqiu, aye šešėlis pallete, šešėlis pallete, naujagimio tricot, sluoksniuotos rankovėmis vamzdelio viršų, paukščių slapukų, žemės papuošalai, korko stiklo pakabukas, skaistalai teptuku vilna, energijos makiažas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai