Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai

Sulankstomas Paspirtukas Valdytojas prietaisų Skydelio Vienetas Xiaomi M365 Pro APP plokštės su Ekrano Dangtelis Priedai

€20.68 €13.44
Yra sandėlyje
w182390

Įtampa: 48V
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: hiwheel
Tipas: Prietaisų skydelio
Modelio Numeris: Už xiaomi m365 pro

  • . Mes fabriką, Shenzhen, Kinija, ir mes turime ilgalaikius užsakymus Europoje, Amerikoje ir Brazilijoje.Sveiki ODM, OEM.

    Tinka m365 ir m365 pro motoroleris

    parametras:

    Įtampa:DC48V

    Nominali Galia:350W

    Undervoltage:30 V

    Funkcijų Aprašymas: 1. Įkrovos Ilgai paspauskite boot (apie 1s).Tuo pačiu metu, sirena skamba du kartus. 2. Išjungimas Paspauskite ir palaikykite 3s uždaryti.Tuo pačiu metu, sirena skamba du kartus. 3. Šviesos galia-valstybės, trumpam nuspauskite (per 1 sekundę) vieną kartą, įjungti priekiniai ir galiniai žibintai, priekiniai žibintai yra visada, ir galiniai žibintai mirksi. 4. Stabdymo Elektroniniu stabdžių + diskiniai stabdžiai.Uodegos šviesos seniai apie stabdžius. 5. Pavarų perjungimo galia-valstybės, numatytasis yra mažo greičio failą; paspauskite mygtuką du kartus (du kartus paspauskite vieną sekundę) norėdami perjungti pavaros; Žalia yra žema pavara; raudona-aukštas 6 pavaros. Baterija ekranas 33v-36v pirmasis šviesos yra ilgas 36v-37v vieną ar du žibintai ilgai ryškus 37v-38.5 prieš vieną ar du žibintai ilgai ryškus 38.5 v ar daugiau, vienas, du, trys, keturi žibintai Žemos įtampos signalas: pirmoji lemputė, kai baterija yra mažesnė nei 33V, ir sirena skamba 6 kartus. 7. Žemos įtampos signalizacija greičio režimas leistinas greitis yra apie 15 km/h.Kai galia grįžta į 37V, sklendės turi grįžti į pradinę padėtį išleisti žemos įtampos ir grįžti į normalų. 8. Pastovaus greičio kruizinis greitis yra stabilus, apie 6 sekundes automatiškai paleisti "cruise control"; po kruizinis yra fiksuotas, sklendės, galima išjungti, paspaudus stabdį, arba paspauskite droselio vėl išleisti "cruise control" ir įvesti rankiniu režimu. 9. Greitis mažas greitis pavaros yra 15±2km/h; didelio greičio pavaros, 25±2km/h. 10.Automatiškai išsijungia Automatiškai išsijungs praėjus 10 minučių po jokia operacija.Siuntos, Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 4 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

    Atsiliepimai 1. Jei jus tenkina mūsų straipsnis , prašome palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų . 2. Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekę ar paslaugą , nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų .Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Labai ačiū .

    Žymos: xiaomi motoroleris esminius elektros, valdytojas elektroninių 36 v, ekranas elektrinis motoroleris, lentelėje xiaomi 365 pro, mi motoroleris, brūkšnys ekranas, nuotolinio valdymo m365, m365 xiaomi, ekranas motoroleris, m365 prietaisų skydelio v 2.

  • Atsiliepimai (1)

    • Khatanova

      BLE: 910 DRV: 551 Impossible to change Firmware, the plate cannot be modified.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai