Kalėdų Lėlės Ornamentas Kalėdų Lėlės Ornamentas Kalėdų Lėlės Ornamentas Kalėdų Lėlės Ornamentas Kalėdų Lėlės Ornamentas Kalėdų Lėlės Ornamentas

Kalėdų Lėlės Ornamentas "Europa 2020" Naujieji Metai Karšto Pardavimo Kalėdų Medžio Apdaila Novatoriškų Kalėdų Senį, Kalėdų Dekoracijos Namams

€5.20 €2.97
Yra sandėlyje
w182187

Pavadinimas:
Modelio Numeris: Kalėdų lėlės
Rinkinys Tipas: No
Tipas Didmeninės: No
Pakavimas: Dovanų Dėžutė
Gaminio medžiaga: šepečiu audiniai, neaustiniai audiniai, linas, vilna
Prekės Pavadinimas: TOPATY

  • Kulka Taškų:

    1、Kokybės Medžiaga: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės audiniai, dirbtiniai plaukai, apdaila, smulkūs apdailos ir gali būti įdėtas bet kurioje vietoje, papuošti.

    2、Įdomus ir Švenčių: Šis Kalėdų Senelis puikus skleisti atostogų dvasia.Jis būtų puikus papildymas jūsų Kalėdų eglutė, stalo viršaus ir vidaus apdaila.Geriausia Kalėdų dovana!Įdomus ir švenčių, be atostogų dekoro per.

    3、Praktinis Naudojimas: Tradicinis Kalėdų Senelio figūra, apdailos surinkimo pareikšti nuostabus dainavimas ir animacinis šokių savo Kalėdų atostogas ir savo šeimai, draugams.

    4、Puiki Dovana: Santa Claus visada pritarė dauguma vaikų ir suaugusiųjų.Tai puiki dovana jūsų kūdikiui ir draugais.Didžiosios Kalėdų dovanos, Gimtadienio dovana, Naujųjų Metų dovana, Jubiliejaus dovana, Padėkos Diena dovana, Helovinas dovana.

    5、Produkto Savybės: Ryškus formų, ryškių spalvų, įdomus ir ryškių Kalėdų lėlės, papuošalai, Kalėdų papuošalų.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Kalėdų Lėlės

    Gaminio pakuotės: nepriklausoma pakuotė

    Stilių pasirinkimas: vyras sniego elk

    Gaminio medžiaga: šepečiu audiniai, neaustiniai audiniai, linas, vilna

    Gaminio dydis (apytiksl.): 20*64cm/7.87*25.2 į

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Kalėdų lėlės

    Pastaba:

    Visi dydžiai yra rankinis matavimai, yra neišvengiamai kai kurie tolerancijos.Duomenų yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos konkrečiam produktui.

    Žymos: inovacijų prancūzija, christma, goblinai kalėdų senį, dekoro naujųjų metų, kalėdų pasiūlymą, noel rinkinys, kalėdų senelis, senis besmegenis, inovacijų afrika, išpūsti kalėdų senį, christam.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai