Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas

Originalus Xiaomi Guildford Automobilio Oro Gaiviklių Laikiklis, Citrinų, Apelsinų Aromatinės Spinta Aromaterapija Automobilių Oro Valytuvas

€10.53 €7.68
Yra sandėlyje
w18199

Medžiagos Tipas: Plastikiniai+Lydinio
Modelio Pavadinimas: Aromato difuzorius
Elemento Plotis: 3
Formos: Skystis
Elemento Aukštis: 2
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Ilgio: 10
Prekės Svoris: 0.1
Tipas: Aromato difuzorius
Elemento Tipas: Oro Gaiviklis
Specialios Funkcijos: pagerinti interjero aplinką savo automobilį

  • Gaminio dydis:8.3*1.4*1.4 cm

    Produkto pakuotė:pakuotėje

    Pakuotės dydis:10*3*2cm

    Gaminio medžiaga:aliuminio lydinys + smėliasrove anodo

    Savybės:

    1. Natūralūs augalų ekstraktai gali būti naudojamas nėščioms ir kūdikį, mini compact | koncentracija reguliuojamu | metalo aliuminio | lengva įdiegti.

    2. Eterinio aliejaus kietosios aromatas šerdis, didelio efektyvumo skilimo kvapo, gaivus ir elegantiškas aromatas, pagerinti interjero aplinką jūsų automobilį ir atlikti interjero erdvę patogiau.

    3. Kietojo aromaterapija, laikytis saugaus botanikos ekstraktas ir profesinės dalis, be alkoholio ir priedai, saugias ir sveikas, gamtos ir gamtos patirtis.

    4. Prieš reguliatorius gali išjungti ir įjungti aromato, ir kvepalų, ir taip pat galite reguliuoti skonio ir apimančius lakumo greitį.

    5. Mažiau nei 9 cm ilgio, neblokuoja oro išleidimo, neturi įtakos oro kondicionavimo darbą, ir neuždengtų akių linija, leidžia pamiršti savo egzistavimą.

    6. Minkšto silikono įrašas yra labiau stabili, tvirta, bet negadina oro išleidimo, lengva įdiegti, tinka bet kokio modelio oro angos, 360 laipsnių multi-kampas naudoti.

    7. Nuimamas dizainas gali pakeisti aromaterapija core.Ji yra lengva išmontuoti ir įrengti.Tai gali pakeisti aromatas stick pagal nuotaika ir laiko, ir pasirinkti skirtingus kvepalus, bet kuriuo metu ir bet kur.

    Žymos: mi kambario gaiviklis, xiaomi mijia oro valytuvas, sr2ez, xiaomi mijia 2s oro valytuvas, oficialus xiaomi, drėkintuvas xiaomi difuzorius, pre workout papildai darbo, profesionalus automobilių gaiviklis, oro gaivumą automobilį, humidify oro xiaomi.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai