Naujas Atvykimo Juoda Sexy Condole Diržas, Kojinės 1/3 1/4 BJD DD MSD Lėlės Drabužiai

Naujas Atvykimo Juoda Sexy Condole Diržas, Kojinės 1/3 1/4 BJD DD MSD Lėlės Drabužiai

€9.59
Yra sandėlyje
w18186

Mfg Serijos Numeris: Mados
Elemento Tipas: Lėlės Priedai
Matmenys: 1/3 1/4
Kilmės: KN(Kilmės)
Forma: 1/3
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Tipas: Priedai
Medžiaga: Medžiaga
Įspėjimas: Tamsūs drabužiai, prašome nereikia nešioti ilgai.
BJD/SD Požymis: kojinių
Modelio Numeris: j010648
Lytis: Unisex

  • Naujas Atvykimo Juoda Sexy Condole Diržas, Kojinės 1/3 1/4 BJD DD MSD Lėlės Drabužiai

    Punktas rodo:

    Sveiki .Visi, prašome pranešimas čia: Po pirkimo, pasakykite man, dydžio jums reikia!(1/3、1/4)! Tiesiog parduoda lėlės kojinės ,įskaitant apatinius ! 1/3 Kojinių ilgis:24-25cm 1/3 Kojinės + nėrinių diržas ilgis:38-40cm nėrinių diržas ilgis Jis reguliuojamas!Jei jūsų lėlės yra aukštesni, nei 65cm, jis yra netinkamas!

    Būklė : 100% Visiškai Naujas

    Spalva: Kaip pic rodo

    Paketą sudarė: 1* Condole Diržas, Kojinės

    ( Kita ko, nėra įtrauktos.)

    Apie vežimą: 1. We will ship užsakymą (prekės sandėlyje) per 7 dienas po gavimo jūsų erified mokėjimo!Užsakymai bus išsiųsti per China post oro paštu!Mes taip pat teikiame tarptautinių Išreiškė pristatymo, pavyzdžiui, EMS, DHL, extra, laivybos mokestis yra reikalingas, Prašome, pasirinkite jį ir kreipkitės į mus. 2. Jūs gal imti importo muitų, mokesčių ir rinkliavų.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba prieš perkant.Klientų Pasitenkinimo atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Ačiū ir Laimingas Pirkinių!

    Žymos: sexy juosmens kojinės, tamsiai streetwear, bjd msd sexy, seksualus stripe socks, neil bjd, seksualios kojinės nuotaka, hat bjd, tamsus, bjd nuotrauka, bjd seksualus kūnas.

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai