Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai

Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Balta Bėgimo Marškinėliai

€10.42 €5.52
Yra sandėlyje
w1818

sporto salė liemenė: Veikia Liemenė
Lytis: VYRAI
Mokymo vest gaminti metu: 2016
Sporto salė Audinio liemenė: Polyester/spandex
Sporto salė liemenė Dydis: S M L XL XXL
Sportas Tipas: Joga
Fitneso vest procesas: Keturių adatos Šešis eilutes
Fitneso liemenės audinio funkcija: Kvėpuojantis/ Greitai sauso/ patogus
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Elemento Tipas: Marškinėliai
Vieta: Kinija
Funkcija: Quick Dry
Modelio Numeris: YEL1009
Prekės Pavadinimas: yuerlian
Medžiaga: Spandex
Audinio Tipas: DŽERSIS
Mokymo vest stiliaus dizaino: Aktyvus triko
Pritaikymas: Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Mokymo vest Prekės nr.: YEL1009
Fitneso liemenė spalva: Juoda/ Mėlyna/ Žalia/ Balta/ Pilka

  • Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę --Yuerlian

    Vasaros Bazės Sluoksnis Veikia marškinėliai vyrams tankų suspaudimo Salė, Kultūrizmo rankovių Fitneso Mokymo Veikia Marškinėliai

    Pirkėjo Pranešimą: 1. Mes esame patyrę gamintojas su gera reputacija!Prašome susisiekti su mumis laiku, jei jums nereikia gauti sklype per 60 dienų, mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Prašome nesiųsti ginčą ir palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be kreipdamiesi į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti problemas už jus. 2. Mes jums pateiksime geriausią kainą, jeigu jūs esate didmenininkas, arba lašas laivybos pardavėjas, prašome leiskite mums žinoti, jūsų verslo modelis, kai jūs pateikiate užsakymą. 3. Jei jums yra rusijos draugai, prašome palikti savo vardą, pavardę ir išsamus adresas, kad būtų išvengta negauna sklypas.LABAI AČIŪ UŽ JŪSŲ BENDRADARBIAVIMĄ!Medžiaga: polyester/spandex 1. Didelio elastingumo, stora aplink savo kūną,minkštas ir patogus, pagerinti raumenų, saugūs jūsų raumenys.

    2. Prakaitas-wicking, quick-dry tech audinio.

    prakaitas bus absorted į audinius, ir tada bus tansfer prakaitas per savo juda, nesijaus drėgmės ir glaudžius ryšius organizme, vis dar comfortale, audinys yra su orui funkcija, daug daugiau gamtos, tinka jūsų poreikius.

    Kaip pasirinkti dydį?

    pls pasirinkti geriausią dydį jums!mes chinses dydžio, vieną dydis mažesnis nei JAV dydžio, galite pasirinkti, kaip jūsų kūno aukščio ir dydžio matavimai.Jeigu jums patinka laisvas, gali pasirinkti didesnio dydžio, pavyzdžiui, stora, normalaus dydžio yra gerai jums.

    Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje:

    Atsiliepimai: Jei jums patinka mūsų gaminiai, mes nuoširdžiai ačiū, kad galite suteikti Penkių Prasideda, tai didelė parama mūsų produktus ir paslaugas.Iš courst, jei yra koks nors dalykas, jei esate nepatenkinti su produktais, pls susisiekti su mumis prieš jums suteikti komentaruose, mes susisieksime su jūsų klausimų ir atsakymų 24 valandos.Pls ne duoti 1~3 pradeda tiesiogiai.ačiū labai mych.Jei jums tikrai reikia grįžti produktų atgal, pls palikti originalą grąžinti.Pirkėjams reikia mokėti grįžti, laivybos mokestis.

    Žymos: mėlynai apsirengę kukliai, boksininkas vyras 3d vaizdai, mėlynai apsirengęs oficialus, boksininkas kovos derliaus, juoda paprastas pirkėjas, boksininkas vyrų gėjų tanga, boksininkas pirštinės wesing, boxer ducato yumper, juoda plagg biedronka.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai