Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo

Segbeauty Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo

€14.88 €11.75
Yra sandėlyje
w181377

Dydis: as shown
Medžiaga: Medžiaga
Modelio Numeris: Parafino Vaško Vonelė
Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
Tipas: pėdų pleistras
Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė

  • Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai Puspirštinės ir Cozies Rankų ir Pėdų Vaškas Vonios Terapijos Therabath Vaškas Priežiūros Gydymo

    Gaminio Specifikacijos

    1. Spalva:Balta

    Pirštinės dydis: 25 x 16,5 cm (9.8 × 6,5 cm)

    Bateliai dydis: 29 x 20 (11.4 x 7.9 cm)

    2. Spalva: Rožinė

    Pirštinės dydis: 25 x 16,5 cm (9.8 × 6,5 cm)

    Bateliai dydis: 29 x 20cm (11.02 x 7.9 cm)

    Savybės:

    1. Elastinga Atidarymas : mūsų atnaujinto dizaino elastinga atidarymas, bus užtikrinta, kad pirštinės ir bateliai apkabinti savo ginklų ir kulkšnių stora, be nerimauti juos stumdomas off.

    2. Šilumos Išsaugojimas : mūsų pirštinės ir bootie nustatyti yra pagaminti iš kokybės minkšti kilpiniai audiniai, su sklandžiai poliesterio pluošto linijinės padėti išlaikyti šilumą ir geriau įsiskverbti maistinių medžiagų, maksimaliai rezultatas parafino vonios gydymas.

    3. Lengva Priežiūra : pilnai plaunamas ir daugkartinio naudojimo.Lengva valyti.

    4. Vienas Dydis Tinka Labiausiai, Rankos ir Kojos : iš esmės, mūsų pirštinės ir kojinės tiktų dauguma žmonių.Prašome atidžiai perskaityti matavimai, nuotraukos, prieš pateikiant užsakymus.

    5. Naudojimas : puikiai veikia parafino vonios, karštas vaškas terapija, therabath, vaškas, priežiūros, gydymo, siekiant sumažinti skausmą artritas.Arba jūs galite naudoti ją už rankų ir pėdų priežiūros.Taikyti rankos arba kojos drėkinamuoju kremu ar grietinėle.Įdėti į įdėklų ir šių mitt ir bateliai iki miego ir pabusti, jaukios ir gražios rankos ir kojos!

    Naudojimo Patarimai

    • Vieta jūsų rankos (- ų) į karšto parafin 5 kartus.

    • Tada įdėti savo rankas į parafino apsaugų (plastikinių įdėklų) ir tada įdėti juos į terry puspirštinės turėti šilumos (apie 10 minučių) taip, kad jūs galite gauti geresnius gydymo rezultatus.

    Pati savo kojas .

    Komplektą Sudaro:

    1 Pora x Parafino Vonios Pirštines ir Bateliai

    Žymos: parafinas, vyrų kojų priežiūra, oneplus 5 usb prievadas, pedikiūro vonia, pirštinė dušo, didelių pėdų spa vonia, parafino, didelis pirštinės 100vnt, detox, parafino šildytuvas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Steve Cooper

      I ordered 12.112020, received 26.11.2020. The quality is good, the battery is sewn. Recommend.

    • Mmitcheson

      genial. llegó antes de tiempo, calidad de producto. buen embalaje, lo recomiendo gracias

    • Pelevinamarija

      Форма не подходит для ног, не удобны , по мне так не стоит этих денег

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai