Xiaomi Xiaomi Xiaomi Xiaomi Xiaomi Xiaomi

Xiaomi "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas Skaitmeninis Termometras, Temperatūros ir Drėgmės Stebėsenos Minkštas Naktį Šviesos 3 1. Darbo su Mijia App

€13.22
Yra sandėlyje
w180503

Kilmės: KN(Kilmės)
Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
Masto: 1
Modelio Numeris: minkštas mijia naktį šviesos
Prekės Pavadinimas: Xiaomi
Maksimalus Greitis: Mi temperatūra ir drėgmė stebėti
Gyro: xiaomi cleargrass

  • Xiaomi "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas Skaitmeninis Termometras, Temperatūros ir Drėgmės Stebėsenos Minkštas Naktį Šviesos 3 1. Darbo su Mijia App

    Pastaba:

    Tai xiaomi eko-sistemos produktas, nėra jokio xiaomi logotipas ant jo.

    Savybės:

    - Paprasta Buttonless Dizainas

    Produktas gali būti paspaustas, kaip visuma, kuri supranta, nr. mygtuko funkcija, ir operacija yra labai įdomi.Vidaus dizainas silikono pagrindo turi patogią paspaudus jaustis ir paprastą išvaizdą dizainas, kuris gali būti gerai integruota į įvairias vietas namuose.

    - Custom Asmeninį Žadintuvas

    Kiekvieną kartą, kai jūs prijunkite savo telefoną per "Bluetooth", laikas yra automatiškai sinchronizuojami ir jūs galite lengvai nustatyti laiką.Galite nustatyti, 16 grupių žadintuvai, ir kiekviena grupė žadintuvai gali būti nustatytas atidėjimo funkcija, kuri yra labai paprasta. 8 melodijos pasirinktinai.

    - Temperatūros Ir Drėgnumo Rodymas

    Naudojant Šveicarijos Sensirion jutiklis, temperatūros matavimo tikslumas yra +- 0.2 laipsnių, drėgmės matavimo tikslumas yra +- 2% RH, ir oro temperatūros bei drėgmės pokyčių jautriai surastų.

    - Bakstelėkite Į Šviesą, Naktį Šviesos

    Paspauskite žadintuvas, apšvietimas įsijungia, galite patikrinti, kada aiškiai net naktį.

    - Reguliuoti Apšvietimą Bet Kuriuo Metu

    Intensyvumo apšvietimą galima reguliuoti įvairiais laikotarpiais, ir trukmė apšvietimas gali būti reguliuojamas iš visiškai išjungti 30 sekundžių.

    - Patogus Protingas Mažai Šeimininkė

    Bendradarbiauti su kitomis Mijia įranga suprasti, automatinio reguliavimo patalpos temperatūra ir drėgmė.Pavyzdžiui: jeigu temperatūra yra mažesnė nei 20 laipsnių, šildytuvas bus įjungtas automatiškai.

    Techniniai duomenys: Medžiaga Plastikas Svoris 106g Dydis 80.3 x 41 x 83mm Ekrano Dydis 61 x 61mm Temperatūros Diapazonas -9.9 į 49.9 laipsnių Drėgmės Diapazonas 0~99.9% Baterijos 2 x AA Baterijos (neįtraukta)

    Funkcijos: Žadintuvas 16 Datos Rodymas (Diena / Mėnuo / Metai, Dienos, Kalbos, Display, anglų ar Kinų (Pasirinktinai), Temperatūros Ekranas Paramos Drėgmės Ekranas palaiko "Bluetooth" 5.0 APP Kontrolės Mijia APP (Parama temperatūros ir drėgmės ryšys su kitais įtaisais), Pritaikyti Signalo Kartojimo Režimą Paramos Atidėjimo Funkcija Paramos Apšvietimo Trukmė Reguliavimas Off-Apie 30 Sekundžių, šviesaus fono Šviesumo Reguliavimas Paramos Signalo Garsumo Reguliavimas Paramos Signalo Pakeitimas Parama

    Komplektą Sudaro :

    1 x "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas

    Žymos: xiaomi mijia 3, pc monitoriaus šviesos, Xiaomi, 1SE, xiaomi mijia cleargrass, seeed, mijia xiaomi, youpin cleargrass oro detektorius, qingping, žadintuvas skaitmenų.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai