Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas

Tooarts 13inch Ant sodo dekoro Geležies sodo puošmena lauko Su Nuimamu Kibirą Sultingas Gėlių Vazonas Pakabukas Saugojimas

€27.15 €16.29
Yra sandėlyje
w18006

Medžiaga: Metalo
Kilmės: KN(Kilmės)
Temos: Gyvūnų
Modelio Numeris: sodo reikmenys

  • Aprašymas:

    Tai animacinių filmų skruzdė su kaušu, ji turi ilgas galūnes ir čiuptuvai, ir pora didelių akių.Duomenys yra ryškus ir išskirtinį.Eco-friendly kepimo dažų bazės rūdžių įrodymas, ir ranką-dažymas yra natūralus ir ryškus.Naudojant ketaus medžiagos, rankų darbo amatininkų per štampavimo, šlifavimo, suvirinimo ir kitus veiksmus.Ant dėvėti raudonos lietaus batai gali būti vyksta į darbą.Jungiamąją kibiras yra 2.95 colių skersmens), kuris gali būti naudojamas kaip sultingi vazonas, kaktusas, augalų sodinukai, arba pakabukas saugojimo.Mielas skruzdė gali būti įdėtas bet kur, ant palangės, namų stalo ar biuro stalo, ji taip pat gali būti pateikiami sodas, terasa, vejos sukurti gyvą aplinką.Yra du kiti stiliai, ir pirkimo poveikis yra geriau.

    Savybės:

    Ant skulptūros: animacinių filmų skruzdė su kaušu yra 13inch didelės, ryškus ir subtilus informacija.

    Kokybės medžiaga: naudojant geležies medžiagomis, rankų darbo amatininkų per štampavimo, šlifavimo, suvirinimo ir kitus veiksmus, tvirtas ir patvarus.

    Vazonas dizainas: nuimamas kibiras yra 2.95 colių skersmens, gali būti naudojamas kaip sultingas gėlių vazonas, kaktusas, augalų sodinukai, arba pakabukas saugojimo.

    Praktinių apdaila: mielas skruzdė gali būti įdėtas bet kur, ant palangės, namų stalo ar biuro stalo, ji taip pat gali būti pateikiami sodas, terasa, vejos sukurti gyvą aplinką.

    Yra du kiti stiliai, ir pirkimo poveikis yra geriau.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Geležis

    Spalva: Ruda, juoda, raudona, sidabro

    Gaminio dydis: 12.5*16*33cm / 4.9*6.3*13in (L*W*H)

    Pakuotės dydis: 12*15.5*34.5 cm / 4.7*6.1*13.6 in (L*W*H)

    Produkto svoris: 360g / 12.7 oz

    Pakuotės svoris: 450g / 15.9 oz

    Paketų sąrašo:

    1* Geležies ant skulptūra

    Žymos: persiko spalvos dekoration, telefonas stick, afrikoje sultingi, keychain, jardin, puodą, paukščių lauko, dekoro metalo, skruzdžių lizdą, sodai puodai.

  • Atsiliepimai (5)

    • Laura84fi

      Спасибо, заказ получен. Муравьи шикарные. Очень качественная и красивая работа. Рекомендую всем. Thank you, the order is received. Ants are great. Very high-quality and beautiful work. Recommend to all.

    • Vedmeduk555

      Excellent product. This company does quality work.

    • Felipe100%oliveira

      it's beautiful, lovely design , arrived very fast, I definitely will order the other two !

    • Daall935

      Very nice topics

    • Grosloup65

      Super!!!! better than the picture. very soundly and neatly made. came quickly, each in a film and in a separate box, then another film and a common box. Everything is whole, nothing is broken. to the seller Thank you very much. With pleasure I recommend!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai