Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti

Daugiafunkcis Pjūklu Adapteris Nustatyti, Pakeisti Elektros įsigilinti Į Jig Metalo Failą Pjovimo, Gręžimo Priedą dėl Medienos, Metalo Supjaustyti

€20.77 €14.96
Yra sandėlyje
w179513

Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
Modelio Numeris: Daugiafunkcis Pjūklu Adapterių Rinkinys
Tipas: Elektros Įrankių Dalys

  • Pastaba: Rekomenduojama Greitis Elektrinis Grąžtas yra 800~1500

    Savybės:

    1. Efektyvūs ir Saugūs: Saugos pjovimo, efektyviai gerinti savo darbą, patogus naudoti.Šis elektrinis pjūklas adapteris pasikeitė general electric gręžimo į pjūklu jig pamačiau, metalo failą.Jis idealiai tinka medienai ir metalui pjauti.

    2. Universalus Pritaikymas: elektrinis grąžtas, pavaros velenas yra dizaino, kad tilptų dauguma elektros audra rinkoje, su tvirtinimo gebėjimas 6mm.Keičiamų pjauti, gali būti pakeisti su dauguma pjūklų.Pjovimo mediena, plytelės, erzina valdyba, minkšto metalo, stiklo ir dar daugiau.

    3. Patikima ir Tvirta: Su pjūklu adapteris yra pagamintas iš visiškai metalinis korpusas, didelio patvarumo ir didelės efektyvumą, sutaupyti laiko ir pastangų.Kompaktiškas korpusas, atitinka reikalavimą, ergonomikos, rankena ir front-end rankinės pozicijos yra tiek suvynioti minkšta guma, pagerinti komforto darbo metu.

    Pristatymas:

    Funkcijos Viename: Pakeisti jums gręžti Į pjūklu metalo su medžio pjūklų

    Funkcija Du: Pakeisti jūsų įsigilinti Į Jig Pamačiau su medienos Jig Pamačiau, medienos apdirbimo pjauti

    Funkcija Tris: Pakeisti jūsų įsigilinti Į metalo failų

    Specifikacija:

    Ilgis: 292mm

    Tinka elektrinis grąžtas

    Spalva: Juoda

    Pakuotė:

    1 x Nepriklausomų Bazės

    1 x Rankena

    3 x Pjūklu Peiliukai

    1 x Metalo Failų

    4 x Varžtai

    2 x Raktai

    Pastaba:

    1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

    Žymos: ryobi įrankis, iškirpkite skardos, nibbler, matė, pjovimo lakštinio metalo, tvirtinimo gręžimo, elektros abipusio pamačiau, gręžimo pjūklelis, gręžimo nibbler, už pamatė atsuktuvas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Soyuzperm

      Kamrada, from this nozzle do not expect much, firewood does not peel, so, twigs-bushes, plywood there, PVC pipe

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai