130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila 130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila 130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila 130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila 130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila 130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila

130x180cm Durų Užuolaidos Kutas Sienos Kabo Macrame rankomis austus Bohemijos Užuolaidos, Gobelenas, Vestuvių Kambarį Apdaila

€70.89 €39.70
Yra sandėlyje
w179292

Formos: Stačiakampis
modelis: SPAUSDINTI
Modelio Tipas: Kietas
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Modernus
Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės
Technics: rankų darbo

  • Kulka Taškų:

    1、Sienų Apdaila: Šis kutas užuolaidos gali būti pakabinti ant sienos, ir tai yra taip pat puikus bohemijos užuolaidų, kad jūsų namai būtų patogiau.Ir tai yra puikiai tinka kaip reklama, dekoravimas, vestuvių gobelenai, gimtadienius ar kitas šeimos ir lauko šventės.

    2、Minkštos Medvilnės: Kad užuolaidos kutas yra pagaminti iš medvilnės, tvirtos ir ilgaamžės.Ir tai yra unikalus, ir jis pasižymi gamtinių medžiagų duoti minimalistinio jausmą ir sukuria atsipalaiduoti jausmas kambaryje.

    3、Masto Programos: kutas užuolaidos gali būti naudojama "windows", dėl nepatraukli žaliuzės, headboards, kambario dozatoriais, nepanaudotų židiniai, arba dėl lovelę virš vaiko kambarys.Ir ji gali pridėti šiltas jausmas benamių maišą prie namų.

    4、Lengva nustatyti: Pagal užuolaidos kutas turi papildomą baigiasi pusių, jūs galite pakabinti ir koreguoti ją taip, kaip reikia.

    5、Tinkamo Dydžio: ilgis užuolaidos kutas yra apie 180cm/70.87, ir jos plotis yra apie 130cm/51.18 į.

    Savybės:

    Šios užuolaidos yra rankomis austi, unikalus dizainas, panaudojant natūralias medžiagas, siekiant suteikti minimalistinio jausmas.

    Matomas medvilninių siūlų, rankų darbo.

    Storas bohemišką atmosferą.

    puikus vestuvių dovanos, vestuvių fone prekių ar bohemijos teminiai vakarėliai, gimtadienio dovanos ir kt.

    Gaminio Priežiūra:

    Paprastai, produktas neturi būti valomi.Naudokite plaukų džiovintuvas išpūsti dulkes reguliariai.Jei jums reikia išvalyti, jį būtina plauti rankomis.Vengti skalbti skalbimo mašina.Netrinkite jo.Paspauskite švelniai nuplaukite jį su savo rankas.

    Specifikacijas(apie):

    Medžiaga: medvilnės siūlai

    Dydis: 130*180cm/51.18*70.87 į (rankomis austi, kai paklaida gali būti užfiksuojamas, plotis gali būti šiek tiek pakoreguoti)

    Pakavimo Sąrašas:

    Durų Užuolaidos*1

    Pastabos:

    Produktas yra rankų darbo, ir stygos produktas yra palyginti lengva būti messed, gavęs jį, švelniai suplakti produktą ir ištiesinti jos eilutė iš natūralios medvilnės eilutę, gali turėti tam tikrų skonio, kuris yra gaminamas medvilnės procesas, ir kvapas produkto išnyks po to, kai buvo pakabinti ant sienos, per kelias dienas.

    Žymos: darbas sienos, boho apdailos namų dekoro, kambarį papuošti, boho viršų, macram sienos, bohemijos dekoras, lygtinai bohemijos, vyras durys, kambario dekoro priedų, koralų užuolaidų.

  • Atsiliepimai (4)

    • Dmitroniche81

      Good sound

    • Sanja25 65

      jolie, réception longue

    • Lili Linda89

      Very large and good quality

    • Guadian Christina

      Exactly as expected. Fast shipping

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai