Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia

Vonios kambarys Anti-slip Mat Kilimų Vandens Absorbentas Trinkelėmis Natūralaus Diatomėjomis Purvo Pėdų Kilimėlis, Dušas Kilimėlis Kilimas Kilimas Padengti Vonia

€5.64 €4.12
Yra sandėlyje
w178959

Prašymas: vonios kambarys
modelis: Kietas
Stilius: Modernus
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Kita
Funkcija: Eco-Friendly
Modelio Numeris: Diatomitas vonios kilimėlis

  • Absorbentas Koja Mygtukai Ne Slydimo Greitai džiūstantis Grindų Kilimėlis Diatomitu Vonios Kilimėlis Vonios kambarys Įėjimo Kilimas

    Ypatybė:

    Greita ir stipri vandens absorbciją.Tai padeda išvengti tradicinių problemų paprastų pagalvėlės, tokių kaip lengvai kaupiasi vanduo, lengva forma, lengva veisti, ir lengva terliotis su valymo.

    Diatomitas yra savotiškas silikatinių uolienų.Be to, ne šiltnamio nuodingų ir kenksmingų cheminių medžiagų, į žmogaus kūną, ji taip pat gerina gyvenamąją aplinką.

    Daug naujų vidaus ir lauko dengimo ir apdailos medžiagų, naudojant diatomitas, kaip žaliavos, yra labiau palanki vartotojams namuose, ir užsienyje.

    Diatomitas turi privalumų, sausinimas, deodorization, valymo patalpų oro, gebėjimas įsisavinti ir suyra medžiagų, kurios sukelia alergiją į žmogaus organizmą ir sukelti sveikatos poveikį.

    Diatomitas yra puiki veiklos poveikį aplinkai, mažai anglies, žalios ir aplinkos apsaugos.

    Su super adsorbcijos ir greitai-džiovinimo galimybes.Išlaikyti jūsų kojų, arba ant grindų sausas ir švarus, jūs galite pamatyti watermark išnyksta per dvi minutes.

    Kompaktiškas ir sunku matinis paviršius yra neslidus, todėl jūsų vonia ar dušas, saugiau ir sumažinti riziką vaikams ir senjorams paslysti ar nukristi.Jie turėjo puikią patirtį, jausmas, kad vanduo yra čiulpti, toli nuo savo kojų.

    Specifikacija:

    Medžiaga: diatomitas + neslidžia medžiaga

    Spalva: Pilka/Mėlyna/Žalia/Rožinė

    Gaminio dydis: 45*35*0.9 cm/17.72*13.78*0.35"

    Grynasis svoris: 1600g

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Diatomitu Vonios Kilimėlis

    Žymos: 80 tablečių, kilimų rūmai, diatomėjomis purvo, sūrio audinio, bambuko plaukų rankšluosčiu, diatomėjomis kilimėlis, natūralios žolės kilimai, diatomitas kilimėlis, kilimų turėtojas, diatomėjomis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai