BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas

BALLE 1,5 mm Stiprus, Skaidrus Staltiesė PVC skaidraus Plastiko Kilimėlis Trinkelėmis korėjos staltiesė Minkšta Stiklo Apsaugoti Valgomasis Stalas Stalas

€24.41 €17.09
Yra sandėlyje
w178867

modelis: SPAUSDINTI
Naudoti: Vestuvės
Medžiaga: PVC
Modelio Tipas: Gėlių
Formos: Stačiakampis
Funkcija: Atsparus vandeniui
Prekės Pavadinimas: smilekarawa
Stilius: Korėjiečių
Kilmės: KN(Kilmės)
Technics: Megzti
Kitos Formos: custom ovalo formos
Modelio Numeris: staltiesė pvc
Dydis: Thickness 1.5mm
Sandarinimo metodas: liaukis valcuojant

  • PVC Aprašymas

    Pagamintas iš minkštos ir tvirtos vinilo plastiko, iš PVC su karšto spaudimo į ritinį.Storos aišku, PVC lentelės danga yra patvari, atspari vandeniui, aliejus, atsparus.Tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai.Apsaugoti jūsų stalo arba staltiesės nuo įbrėžimų, scuffs, dėmes, nuotekas, išlaikant jūsų stalas tvarkingas, švarus ir organizuotas.Medžiaga: PVC su gera tamprumas Storis: 1,5 mm prekės yra 1-2 cm didesni nei įprasto dydžio, tai yra dydis, saugomos, nes minkštas stiklo traukiasi po to, naudojant tam tikrą laiką.Paketą sudaro: 1x BALLE PVC staltiesė.Pakavimo metodas: liaukis valcuojant.

    Susisiekite Su Mumis

    Jei mūsų produktas neturi standartinio dydžio, kad tilptų jūsų stalo, susisiekite su mumis ir mes galime patarti jums, ar galite rezervuoti didesnis tavo stalo.

    PVC privalumas

    Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly PVC vinilo medžiagos, atsparus vandeniui, neslidžios.

    Pastabos

    1.Naujas soft stiklo turi nestiprus plastiko kvapas, bet jokio kito kvapo, ji išnyks po panaudojimo, o ar galite nuplauti jį. 2.Minkšta stiklo yra karšto spaudimo ir turi šiek tiek susitraukimas.Po tam tikro laiko, jis bus stabilus. 3. Prašome nedėkite aukštos temperatūros daiktus ant stalo užtiesalai tiesiogiai. 4. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl vadovo matavimo ir nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos kaip ir skirtingų monitoriaus ekraną ir šviesos poveikis.

    Mokėjimo

    Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.Pirkėjų sumokėtas importo muitai, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko pavedimu.

    Grįžti & Grąžinti

    1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas. 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.

    Pristatymo laikas

    1. 15-25 darbo dienas (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-40 darbo dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 15-50 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrika) 4. 15-60 darbo dienomis (Rusija)

    Atsiliepimai

    1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2.Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

    Žymos: juoda nėrinių staltiesė, pvc apvali staltiesė 13, švarus, skaidrus staltiesė, staltiesė, medžiaga pvc lentelės, korėjos staltiesė, pvc, pvc coted, klijuotė, staltiesė tabl, plastikiniai apvali staltiesė.

  • Atsiliepimai (2)

    • Alenkaspb 2000

      Unfortunately, the product has already come damaged. Delivered to SDEC. I think it's the seller's fault, because I packed in a very thin пупырчатую film in 1 layer, outside, yellow scotch and everything. Upset of course, but some money was returned after the opening of the dispute.

    • Johnnyfg

      Very strong smell from the tablecloth .... hung on the balcony, I hope it will fade, otherwise it will not be possible to use .... and so beautiful... I hope the corners will straighten, since they 've been driving for a month...

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai