3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį 3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį 3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį 3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį 3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį

3D Gipso Handprints Pėdsakus, Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Ranka, Koja Liejimo Rinkinio Atmintį

€4.50 €3.28
Yra sandėlyje
w17820

Specifikacija: 100g
Medžiaga: Biologiškai milteliai
Kilmės: KN(Kilmės)
Amžius: 13-24m
Lytis: Unisex
Dydis: as detail show

  • 100% brand new ir aukštos kokybės

    Pasirengęs dirbti:

    1. vieną kartą taurė: storesnis, didesnis, skaidrus geriausia (jei kūdikiui nekiltų, galite apsvarstyti puodelio arbatos)

    2.30-35 laipsnių gryną vandenį arba vandentiekio vandenį (nenaudokite mineralinio vandens)

    3. lazdelės

    4. Šaukštas

    5. Termometras

    6. Chronometras: mobilieji telefonai, kompiuteriai, jūs galite žiūrėti į laikrodį

    Veiksmai:(paprastai per vienerius metus nuo kūdikio ranką 50 gramų, viena koja, 100 gramų)

    1. Imtis klonas milteliai 50 gramų, pridėti 1.2-1,5 karto vandens kiekis, sumaišyti, greitai maišant, tada klonavimo miltelių ir vandens mišinį į violetinė pasta, skystas, maišykite apie 1 minutę arba tiek, violetinė, palaipsniui tolo, iš karto Kūdikio mažai rankomis ir kojomis į skysčio, kūdikio mažai rankas ar kojas reikia mirkyti į skystį viduje, neprikimba prie sienos taurės, kartu užtikrinant, kad kūdikio rankų ar pėdų nejudinkite, apie 2 su puse karto skystis bus sukietėti, prašome Palaikyti 4 minutes, ir tada išimkite kūdikio rankų ar kojų, gali būti pašalintas prieš ir po judėti, leiskite orą eiti, lėtai pašalintas.

    2. Imtis modelis milteliai 50 gramų, įtraukti 1 / 3-1 / 2 vandens, vandens nedėkite per daug, kaip ilgai, kiek miltelių ir vandens mišinį į skysčio, tuo labiau koncentruota, tuo geriau, net po to, maišant, lėtai pilamas į koloidų , Žemyn šiek tiek, Akira atrodo, kad išvengti dujų prijungti viduje.

    3.2-5 valandos po to, peiliu ar ranka gali būti naudojamas lėtai atidarykite koloidų, turi būti atidžiai kišti, o ne nerimauti.

    (Pastaba: paviršiaus darbą šiek tiek miltelių gali būti plaunami vandens, dedama į vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų, rekomenduojama sausu daugiau nei 24 val.)

    Pastaba:

    1.Mes tik parduoti milteliai, ne modeliai rodo paveikslėlyje.

    Techniniai duomenys:

    Medžiagos: Biologiškai milteliai

    Saugai: Ne Toksiškas, Ne Alerginį,Biologiškai Skaidomos.

    Naudojimas: Atkurti rankos arba kojos iš savo (dievo) vaikų tris ašis ir tikslią informaciją.

    Privalumas: Išsaugoti kiekvieną tauriųjų detalės, surinkimo ploni nagai, nagai, duobutės & pėdos ,net jei kūdikis wiggles.

    Neto Modelis Milteliais: 100 g

    Net Klonas Milteliais: 100 g

    Spalva: Balta,Kaip nuotraukoje parodyta

    Kiekis: 1 Komplektas

    Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą sudaro:

    1x 100g Liejimo Milteliai (be mažmeninės pakuotės)

    1x 100g Klonas Milteliai

    1x Aukso Milteliai

    1x Teptuku

    Žymos: kūdikių handprint, kūdikių sveikatos priežiūros rinkinys, 3d pėdsaką, moulage mados, gipso miltelių, kūdikių pėdsaką rinkinys, 3d vertus liejimo rinkinys "pasidaryk pats", klonas pelėsių, 3d handprint baby foot, pelėsių milteliai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai