Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits

Nauja Vasaros Baby Berniukas ir Mergaitė Romper+Hat 2vnt Nustatyti Naujagimio Animacinių filmų Mickey Minnie Mouse Pūkuotukas Bebe Kūdikių Drabužių Rinkiniai Medvilnės Jumpsuits

€4.13 €3.71
Yra sandėlyje
w178087

Kūdikių Drabužiai.: berniuko drabužiai,Kūdikių Romper,Baby Girl Rompers
Medžiagos Sudėtis: Medvilnės Animacinių filmų Mikė Pūkuotukas ančiukas Donaldas, Daisy Spausdinti
Uždaryti Tipas: Kuriems Mygtuką
Apykaklės: O-Kaklo
Tinkamas: Kūdikis, Berniukas, mergaitė, kūdikių, vaikų drabužiai trumpas rankovės marškinėliai kūdikiams
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas: Animacinių filmų
Rankovės Ilgis(cm): Rankovių
Medžiaga: Medvilnės
Prekės Pavadinimas: Disney
Produkto Kategorija: Jumpsuit/Romper+Skrybėlės 2 vnt rinkiniai
tinkamas sezonas: Vasaros
Pavadinimas: Naujagimio Jumpsuit Pižama Kūdikių Drabužių rinkiniai
Dydis: 80 90 95
spalva: Raudona,Geltona,Mėlyna,Rožinė,Raudona Mickey Minnie Tigras Žmogus-Voras
Lytis: Unisex
Siūlau Amžius: 0-18 Mėnesių kūdikis
Funkcija: Kūdikių Bodysuits už berniukas ir mergaitė
Modelio Numeris: Kūdikių drabužiai, Kūdikių Mergaitės, Rompers Jumpsuit Pižama

  • Karšto Pardavimo 2020 Naujas Vasaros Kūdikių Berniukų, Mergaičių Rompers+Skrybėlės 2VNT Naujagimio Rinkinius Animacinių filmų Spiderman Mikė Pūkuotukas Mickey Mouse Minnie Mouse Anime ančiukas Donaldas, Daisy Bebe Kūdikių Drabužiai Nustatyti Medvilnės Jumpsuits Amžiaus 0-18 Mėnesių amžiaus Su Sekimo Numerį

    Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!

    Prašome pridėti į pageidavimų sąrašą ir Mėgautis Daugiau Nuolaida!

    Vaikas Dydis Dydis, ilgis Krūtinės*2 metų Amžiaus

    Jaunikliai,3M 80 41cm 29*2cm 0-9M

    6M,9M 90 43cm 30*2cm 9-12M

    12M,18M 95 45cm 31*2cm 12-18M

    Pastaba:

    1.Nes skirtingų pateikti partijų ,ten gal tolerancija 1cm-3cm. (1cm=0.393 colių 1inch=2,54 cm)

    2.Dėl skirtingos vaizduoklių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.

    Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.eatin.lt ateityje.

    1) Kad bus išsiųsti per 48 darbo valandas, kai mokėjimas patvirtino .(mes informuosime jūs inmmediately pirkdami produktus ar spalvos nėra )

    2) Visos prekės gali būti siunčiami DHL ,EMS,China Post " ir " Singapūras Po stebėjimo Nr. patikrinti, sklypo statulos internetu ,prašome ūkis su mumis, jei turite ne gauti savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo .

    3) Sklypo laivą, kad mokėjimo Paskirties Kreipiamės Tik!!!(Ypač Lašas siuntėjai )

    4) Pranešimas!!Papildomų siuntimo mokesčius turi mokėti, jei kelionės tikslo adresas yra atokiose Vietovėse " sąrašą ,prašome suprasti.

    DHL paprastai trunka 3-6 dienas pasiekti.

    EMS paprastai pasiekti jus per 7-15 dienų.

    1. Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų apie "5 žvaigždės", ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis dėl sprendimo, o ne atviras ginčas dėl www.eatin.lt, arba palikti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes stengiamės, kad slove jūsų problemą artimiausiu metu.Jūsų satisfication ir postive atsiliepimai yra labai svarbus mums.Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

    Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas,prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atostogas, bet

    neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

    Labai ačiū.

    Žymos: peliukas mikis, minni pelės, kūdikių drabužiai, kūdikių naujagimių mergaičių, Disney, mycky pelės kostiumu, išgydyti baby girl rompers, babi, bebe, šaltas skrybėlę disney, kūdikių sleepsuit.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai