2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas

2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH700 RADIJO imtuvai, Aukštos Kokybės, Nemokamas Pristatymas

€33.07
Yra sandėlyje
w177987

Yra bevielis: No
Modelio Numeris: EM-4027
Garantija: 10 mėnesių
Kištuko Tipas: L Lenkimo
Vocalism Principas: Elektrostatinių
Komunikacijos: Laidiniu
Savybės: Su Mikrofonu
kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
Jungtys: du būdu radijo ryšio jungtis
Atsparumas: 22ΩΩ
Belaidžio Tipas: NĖRA
Modelis Nr.: EM-4027
Prekės Pavadinimas: RAYTALK
Linijos Ilgis: 1mm
Įkrovimo Būdas: Kabelis
Jautrumas: 90±3dBdB
Naudojimas: du būdu radijo, walkie talkie
Su Mikrofonu: Taip
Funkcija: Triukšmo Panaikinimo
Stilius: Ausis
Atsparus vandeniui: No
Tipas: Akustinis vamzdis ausinės
Kostiumas: policijos, karinių, bouncer, ir verslininkas.
Kabelis: Aukštos Kokybės Patvarus PU
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
Pakuotė: Taip
Garso Valdymas: Taip
Parama Atminties Kortelės: No
Paramos Apt-x: No
Paramos PROGRAMĄ: No
Valdymo Mygtukas: Taip
spalva: juoda

  • 2 viela akustinis vamzdis ausinės su atvartas TR/ Mikrofonas TPH 700 du būdu radijo imtuvai walkie talkie, aukštos kokybės

    Produkto Aprašymas: 【 Aukštos Garso Kokybės 】: Jautrus mikrofonas pasiimti aišku pobūdžio garso sklandžiai perduoti; Tiesioginio ryšio mygtukas labai leidžia jums vertus nemokamai gauti pokalbius. 【 Pažangaus Dizaino 】: metalo įrašą leidžia jums klipas TR/MIC apykaklės arba bet kur, kur patogu uždaryti į lūpas perduoti kristalų garsiai garsą. 【 Patikimas ir Patogus 】: Patvarus PU kabelis užtikrina ilgalaikį naudojimą; permatomas vamzdelis daro savo pranešimų privatus. 【 Profesionalus Dizainas 】: Minkšti ausinių su ergonomiškas dizainas leidžia super patogumą dėvėti, ir ji gerai dera ausyse blokuoja triukšmą net triukšmo fone.Aišku, vamzdžių daro pokalbis privatus, kaip jums reikia.Puikiai tinka naudoti policija, kariuomenė, bouncer, ir verslininkas.Galite naudoti naktiniai klubai, barai, dažasvydis, saugumo,restoranai, viešbučiai, oro uostų, lošimo namų, gamyklų, konferencijų, koncertų,sandėliai, ir triukšmingoje aplinkoje.

    Savybės: 1.Profesinės priežiūros 2 viela komplektai, su vaistų Klasės akustinis vamzdis; diskretiškas ir patogus 2.Greito atjungimo akustinis vamzdis 3.Vidutinė Integruota TR ir atvartas mikrofonas su patvari metalo įrašą ant jo nugaros. 4.Visi turi sustiprintas Kevlar kabelis visi turi sustiprintas Kevlar laidų rinkinių ir daugiau litų kamieno mazgų ir daugiau litų apsauga nuo laidų ištraukimo. 5.Aišku, garso kokybė 6.Gali pakeisti ausų (Eartip, Trigonal, ir NOISE LIMITER), kaip jūsų prašymą.

    7.Tinka saugumo, SWAT ir kitų programų, kurios reikalauja atskirų ryšių

    1. Garsiakalbis Specifikacija:

    Tipas

    Rele Juda ritė dinaminis garsiakalbis

    Varža

    200 Ω±15% @1KHZ

    Jautrumas

    111±3dB @1KHZ Ne 950mV 150Ω dėl Sankabos

    Rezonanso dažnis

    (F0) 400HZ±20%

    Dažnis atsakyti

    100~5KHz

    Nominali įėjimo galia

    10 mw

    Maksimali įėjimo galia

    300mW

    2. Mikrofono Specifikacija:

    Jautrumo Diapazonas

    -38 ± 3dB LR=2.2 K Ω Vs=3.0 V(DC) 1KHz 0dB=1V/Pa

    Varža Maks.

    2.2 KΩ 1kHz (LR=2.2 KΩ)

    Dažnis

    50-1600Hz

    Srovės Suvartojimas Max

    0.5 uA LR=2.2 KΩ Vs=3.0 V(DC)

    Veikimo Įtampos Diapazonas

    1.0 V-10V DC)

    Maksimalus Garso slėgio Lygis

    115dB S. P. L

    Apie mus:

    Raytalk Komunikacijos yra profesionalus gamintojas, kuris gamina Garsiakalbis, mikrofonas, Audio Priedai, Sunkiųjų ausinės Du būdu radijo imtuvai daugiau nei 10 metų.Konkurencingoje verslo pasaulyje, mes turime visą gamybos liniją, mes manome, mūsų aukščiausios kokybės,patikimos gamybos ir prieinamą kainą wil 100% patenkinti jus, ir tikimės, pastato ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su jumis.

    Po pardavimo paslaugos: Mokėjimas 1. www.eatin.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/WebMoney, mes taip pat priimame Paypal/Vakarų Sąjunga/banko pavedimu. 2. Padarius užsakymą,pls baigti mokėjimo artimiausiu metu.Pristatymas 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Įsitikinkite, kad ji yra tiksli ir išsami,telefono numerį, viduje geriau. 2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 3.Jei pasirinksite DHL,bet ir jūsų miestas yra atokioje vietovėje ,reikia mokėti daugiau už papildomą mokestį. 4.kai jūs pasirenkate freeshipping, kartais mes pakeisti ir pasirinkti tinkamą laivybos būdas, grindžiamas faktinės situacijos,apdrausti, kad jūs galite gauti savo prekes, greitai ir saugiai.Return 1. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlikti mainus arba grąžinti už 7 dienas. 2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos kaina . 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.Atsiliepimai 1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis. 2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingą 5 žvaigždučių.

    Žymos: mmcx cabl, bgvp dm5, laido slankiklį, "bluetooth" šalmas mount, ketinu pereiti, ead, laisvų rankų įranga tr, rinkinio radijo vamzdis, airoha, Ausinių.

  • Atsiliepimai (5)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai