LCD keitiklis, Reguliuojama voltmetras Reguliatorius DP50V5A Programuojami Powerr Tiekimo Modulis Spardytis Voltmeter Ammeter 10%nuolaida LCD keitiklis, Reguliuojama voltmetras Reguliatorius DP50V5A Programuojami Powerr Tiekimo Modulis Spardytis Voltmeter Ammeter 10%nuolaida LCD keitiklis, Reguliuojama voltmetras Reguliatorius DP50V5A Programuojami Powerr Tiekimo Modulis Spardytis Voltmeter Ammeter 10%nuolaida LCD keitiklis, Reguliuojama voltmetras Reguliatorius DP50V5A Programuojami Powerr Tiekimo Modulis Spardytis Voltmeter Ammeter 10%nuolaida

LCD keitiklis, Reguliuojama voltmetras Reguliatorius DP50V5A Programuojami Powerr Tiekimo Modulis Spardytis Voltmeter Ammeter 10%nuolaida

€24.91 €22.42
Yra sandėlyje
w17759

Maitinimo Šaltinis: DC
Ekrano Tipas: Skaitmeninės Tik
Modelio Numeris: 1
Darbinė Temperatūra: Normalus
Matmenys: Normalus
Prekės Pavadinimas: JUANJUAN
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Tikslumo Klasė: Normalus
Kilmės: KN(Kilmės)
Matavimo Diapazonas: Normalus

  • nuoroda 10vnt

    DP50V5A Nuolatinės Įtampos testeris Srovės matuoklio LCD Ekranas Voltmeter Žingsnis žemyn Programuojami Maitinimo Modulis Ammeter

    Tai nuolatinės įtampos ir nuolatinės srovės programuojamus kontrolės maitinimo modulis leidžia analoginis integracijos ir skaitmeninės kontrolės funkcijas sujungti į vieną.

    Su daug naudingų funkcijų, modulis yra labai praktiški.

    Savybės:

    Tai nuolatinės įtampos ir nuolatinės srovės programuojamus kontrolės maitinimo modulis leidžia analoginis integracijos ir skaitmeninės kontrolės funkcijas sujungti į vieną.

    Išėjimo įtampa reguliuojama nuo 0V-32V/50.00 V(pasirinktinai), išėjimo srovė yra reguliuojama nuo 0-2.000 A/5.000 A(pasirinktinai).

    Modulis gali sandėliavimo 10 grupių iš anksto nustatyta vertė ir jis gali greitai ekstrakto 2 grupes iš anksto nustatyta vertė.

    Su skystųjų KRISTALŲ ekranas ir funkcija įtampos ir srovės matuoklį, galite peržiūrėti anksto įtampa, įėjimo įtampa, išėjimo įtampa, iš anksto srovė, išėjimo srovė, galia ir kt.

    Išėjimo valstybės ekrano plotą, jis yra patogus jums žinoti, ar produkcija darbų, nuolatinės įtampos/srovės išėjimo būsena, dabartinės duomenų grupės, išgauti ir kt.

    Įrengta smart fan, ji veikia automatiškai, kai išėjimo srovė yra daugiau kaip 0,5 A, kuri yra naudinga šilumos išsklaidymo ir užtikrina galia stabiliai.

    Su pažangių funkcijų, didelio tikslumo, platus, kai prekė yra labai praktiški.

    Pastaba:

    Maksimali įėjimo įtampa 55V.Tai geriau, kad vertė yra mažesnė už ribinę vertę, priešingu atveju šis punktas gali būti sugadintas.

    DP50V5A produkcija baterijos įkrovimo arba talpinė apkrova, prašome įtraukti diodų dėl išėjimo teigiamas atveju, kad srovę atgal modulis.

    DP30V5A tinka krauti, rekomenduojame galia galinis dangtis kondensatorius filtravimo virš 4700uf.

    Techniniai duomenys:

    Modelio Tipas: DP50V5A

    Įėjimo Įtampa: DP50V5A)

    Išėjimo Įtampa: DP50V5A)

    Išėjimo Srovė:0-5.000(DP50V5A

    Išėjimo Galia: 0-250W(DP50V5A)

    Į+: Įvesties Teigiamas

    IN: Įvesties Neigiamas

    IŠ+ - Išėjimo Teigiamas

    IŠ: Galia Neigiamas

    Prekės Dydis: 8 * 4.2 * 4.5 cm / 3.1 * 1.7 * 1.8 į

    Prekės Svoris: 84g / 3oz

    Pakuotės Dydis: 5 * 5 * 8cm / 2 * 2 * 3.1 į

    Pakuotės Svoris: 108g / 3.8 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * Maitinimo Modulis

    1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

    pastaba: šį kartą ateina be mažmeninės langelyje,

    gamykloje patobulinta šis produktas, teks šiek tiek skiriasi atgal, mes atsiųsime atsitiktinai

    Žymos: ammeter volt, 5v tiekimas, ekranas maitinimo šaltinis, nemokamai ammeter, skaitmeninis matuoklis voltmeter, didelis ammeter, kišenėje lytis, skaitmeninis ammeter voltmeter ryšys, maitinimo modul dp50v5a, DP50V5A.

  • Atsiliepimai (1)

    • Wamadim2002

      Very fast! Very satisfied!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai